Gå til innhold

Her ble vi permitterte pga mindre inntekt hos legene..


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Men, de har faktisk hatt mere inntekt de i denne perioden. Er vi som sitter med månedsoppgjøret så vi ser det jo. Nei, de har ikke fått det inn på laboratorietakster, forbruk osv, men det er jo heller ikke brukt, så derav ingen bestillinger, så ingen utgifter på det.

Så mens de fortsatt har fått inn penger så har vi jobbet alene, ræva av oss, løpt rundt som noen hodeløse høner og ikke visst hvilken ende vi skal begynne i til tider. For her har det vært så og si full drift nå de siste ukene. Ikke i starten naturlig nok, men nå er alt oppe og går igjen. Vi er 2 stk (egentlig 3, men en i sv.perm), får ikke inn vikar for denne. Og vi har vært 50% permitterte. Ingen forståelse, vi har sittet alene mens legene har snakket med hverandre inne på kontorene. Aldri følt meg så ensom som disse 7 ukene. 

Beklager å måtte syte litt, men det er faktisk ikke så synd på fastlegen, her ihvertfall. Det er veldig mange andre som har tapt mer for å si det sånn. Nå er jeg og litt irritert pga mye mer rundt arbeidsstedet, pga arbeidsmiljø osv. Så virker kanskje litt bitter, ser den.

Anonymkode: b190d...30c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...