Anonym bruker Skrevet 29. mars 2020 #1 Del Skrevet 29. mars 2020 Sist jeg var innlagt var jeg frisk, sånn ellers, men i etterkant har jeg utviklet så mange allergier og intoleranser at jeg har et svært dårlig kosthold. Jeg kan f.eks. ikke spise vanlig brød (særlig ikke glutenfritt!). Tåler ikke gjær. Det er så mye jeg ikke kan spise. HVA gjør legene da, eller sykepleierne da, hvis de får inn en multiallergisk pasient? Sykehusmaten er jo standard. Jeg kan spise 0% av det de selger på Narvesen. Ikke tilsetningsstoffer, da blir jeg gørrdårlig.. Men man må jo ha mat. Gir de meg bare flytende mat, eller strekker de seg langt for å tilby fast føde? I DISSE KORONATIDER (🤭) så får man vel ikke lov til å få besøk av familie som kommer med middag heller. Anonymkode: 00d21...cf4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 29. mars 2020 #2 Del Skrevet 29. mars 2020 Du får mat tilpasset allergier og intolleranser, så sant dette er diagnostisert. Hvis det er snakk om ting du har eksperimentert deg fram til på egenhånd vil det bli tilpasset så sant det lar seg gjøre, men innenfor rimelighetens grenser. Anonymkode: 0bea1...107 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 29. mars 2020 #3 Del Skrevet 29. mars 2020 På sykehuset der jeg jobber kan familiemedlemmer levere ting til vekterne i døra, så sørger de for at tingene blir levert til den avdelingen pasienten ligger på. Har hatt familiemedlemmer som har levert mat på døra. Anonymkode: 2cf53...744 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå