Jump to content
Anonym bruker

Klær i barnehagen

Recommended Posts

Anonym bruker

Hei alle sammen. Jeg trenger desperat litt veiledning. 

Jeg har en sønn på 5 år som går i barnehagen. Hans mor og jeg er separert og samarbeider ufattelig dårlig. Det er mange grunner til dette dårlige samarbeidet, men disse behøver vi ikke gå inn på. Etter flere runder hos familievernkontoret ble vi bedt om å slutte å komme dit og gi opp tanken om et godt samarbeid. 

Så til saken... 

Sønnen vår er hos oss annenhver uke. I barnehagen har vi 2 sett med klær, et fra hvert av foreldrene. Siden vi ikke har noe samarbeid (jeg har virkelig prøvd), så er dette eneste løsning for øyeblikket. Annenhver uke skal jeg ta opp våre klær fra en kasse i barnehagen og bytte dem med hennes. I de andre ukene skal moren gjøre det samme. Men det blir ikke gjort. Uansett hvor mange meldinger jeg har sendt for å minne henne på dette, så mener hun at hun ikke har anledning til å gjøre dette. Jeg ender derfor opp med å bytte om på klærne hver uke. Dette finner jeg meg ikke i lenger. Vi er tross alt to foreldre. 

Noen her inne vil kanskje argumentere med at det er en enkel oppgave og at jeg bare bør spare meg bryet og bare fortsette med å gjøre det selv. Men det er ikke aktuelt.

Så jeg lurer på om noen har en bedre måte å løse dette på, når samarbeid ikke funker.

Setter stor pris på alle seriøse forslag! 

Anonymkode: e1766...0eb

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...