Jump to content
Sign in to follow this  
Anonym bruker

Sommerjobb for ungdom under 16? Ideer?

Recommended Posts

Anonym bruker

Har en gutt som blir 16 like etter sommerferien. Han er veldig interessert i å jobb og tjene penger, men det er jo ikke så lett når man er under 16. Han skal gjøre noen jobber for besteforeldrene, som har gård, men kunne tenke seg noe mer "ordentlig".

Har deres ungdommer gjort noe inntektsgivende arbeid om sommeren? Hvordan gikk de frem og hva jobbet de med?

Andre som har ideer?

Anonymkode: 00847...e96

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Anonym bruker

Nå driver mannen min for seg selv, et verksted, så begge guttene våre har jobbet for han fra de var 13-14 år. Alt ifra rydding og feiing til vasking og polering, maling, grett/krattklipping utenfor osv. Alltid vært arbeidsoppgaver til dem der.

De har også jobbet for naboer, luftet hunder, tatt inn posten, klippet gress, måket snø osv. Veldig blandet nabolag dette med både unge og gamle naboer så det har liksom alltid vært arbeidsoppgaver der. Når ungkaren som leier kjellerleiligheten hos en nabo kjøpte hund luftet ene sønnen min den etter skolen så det ikke skulle bli så mange timer alene for den. Den gamle dama som ikke orket klippe gresset selv betalte dem for å gjøre det osv.

Ene sønnen min begynte jobbe på Europris da han var 16, fikk ikke stå i kassa og selge røyk, men alt annet kunne han jo gjøre. Det er mye varer som skal ryddes på plass, papp som skal vaskes, hylla med smågodt tas hver uke (vaskes, ryddes og fylles på) osv, han jobbet der i flere år.

Anonymkode: 5b22b...1a0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...