Anonym bruker Skrevet 23. februar 2020 #1 Del Skrevet 23. februar 2020 Lagde gryte igår med kjøtt og grønnsaker som skulle spises idag. Så oppdager jeg idag at det ble stående på kjøkkenet altså glemte å putte det i kjøleskapet😩. Temp på kjøkkenet inatt var nok 18 grader. Bør jeg kaste alt. Anonymkode: 7d8f4...815 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
prekæs Skrevet 23. februar 2020 #2 Del Skrevet 23. februar 2020 Det går nok helt fint å spise i dag. Smak deg fram Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. februar 2020 #3 Del Skrevet 23. februar 2020 Jeg hadde glatt spist det. Hvis du ikke tør så tar jeg det gjerne. Anonymkode: 91a52...41b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. februar 2020 #4 Del Skrevet 23. februar 2020 Jeg hadde ikke spist det. Ville du spist ei skive med påleggsskinke som hadde ligget på kjøkkenbenken i natt? Eller spist en biff som hadde ligget ute i så mange timer? Hadde det bare vært grønnsaker, så hadde det vært greit, men kjøtt som har stått ute over natta hadde jeg ikke spist. Anonymkode: 2e2e2...574 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. februar 2020 #5 Del Skrevet 23. februar 2020 Jeg hadde ikke spist de Anonymkode: e09e9...af2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. februar 2020 #6 Del Skrevet 23. februar 2020 Det hadde jeg ikke spist. Anonymkode: a62cd...e61 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. februar 2020 #7 Del Skrevet 23. februar 2020 Nei, det hadde jeg ikke spist. For mange år siden jobbet jeg et par uker et sted hvor den som hadde ansvar for maten lot ting stå ute over natten stadig vekk, for så å sette det på kjølen eller varme det på nytt. Var alltid noen som fikk matforgiftning der, fikk jeg høre. Jeg gjorde det til min jobb å advare alle om at de ikke måtte spise den og den retten, for den var ikke trygg. De ukene jeg var der fikk ingen matforgiftning Anonymkode: b0026...0d1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. februar 2020 #8 Del Skrevet 23. februar 2020 Nei, det hadde jeg ikke spist. Anonymkode: c7ad1...4ee Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. februar 2020 #9 Del Skrevet 23. februar 2020 1 time siden, Anonym bruker skrev: Nei, det hadde jeg ikke spist. For mange år siden jobbet jeg et par uker et sted hvor den som hadde ansvar for maten lot ting stå ute over natten stadig vekk, for så å sette det på kjølen eller varme det på nytt. Var alltid noen som fikk matforgiftning der, fikk jeg høre. Jeg gjorde det til min jobb å advare alle om at de ikke måtte spise den og den retten, for den var ikke trygg. De ukene jeg var der fikk ingen matforgiftning Anonymkode: b0026...0d1 Det falt deg ikke inn å gjøre det til din jobb å få ting på kjøl, altså? Anonymkode: c8973...b50 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. februar 2020 #10 Del Skrevet 23. februar 2020 Surt, men hadde kastet. Anonymkode: 11848...8fd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. februar 2020 #11 Del Skrevet 23. februar 2020 Hadde ikke hatt noe problem med å spise det etter bare en natt på kjøkkenbenken. Man dauet ikke i gamle dager, da man faktisk ikke hadde kjøleskap å sette middagsrester i, så tror neppe man dauer den dag i dag heller. Jeg har spist fårikål og gryteretter med kjøtt / kylling , som har stått på kjøkkenbenken en hel natt, ble ikke litt syk engang. Folk no til dags er jo helt hysterisk. Anonymkode: 65cda...c4d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. februar 2020 #12 Del Skrevet 23. februar 2020 Det er potensielt dødelig, så nei Anonymkode: b2122...572 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. februar 2020 #13 Del Skrevet 23. februar 2020 5 timer siden, Anonym bruker skrev: Det falt deg ikke inn å gjøre det til din jobb å få ting på kjøl, altså? Anonymkode: c8973...b50 Det forsøkte jeg selvfølgelig, men det hjalp ikke, ergo stod jeg bare igjen med muligheten å advare de som skulle spise mot det som kunne gi matforgiftning. Jeg ble som sagt der bare et par uker. Når den som lager maten er psykopat med gode venneforhold til ledelse så kom jeg ingen vei. Anbefalte de som fortsatte der og fortsatte å spise der å ta det videre før jeg sluttet. Anonymkode: b0026...0d1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. februar 2020 #14 Del Skrevet 23. februar 2020 Lukt og smak Anonymkode: b537c...5a0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. februar 2020 #15 Del Skrevet 23. februar 2020 16 minutter siden, Anonym bruker skrev: Hadde ikke hatt noe problem med å spise det etter bare en natt på kjøkkenbenken. Man dauet ikke i gamle dager, da man faktisk ikke hadde kjøleskap å sette middagsrester i, så tror neppe man dauer den dag i dag heller. Jeg har spist fårikål og gryteretter med kjøtt / kylling , som har stått på kjøkkenbenken en hel natt, ble ikke litt syk engang. Folk no til dags er jo helt hysterisk. Anonymkode: 65cda...c4d En dag risikerer du at det ikke går bra for deg, det kan være det siste du gjør. Bare pass på at du ikke serverer slik mat til andre, eller at du i det minste forteller dem at maten du serverer har stått ute en natt, slik at de kan ta valget om de tør ta risikoen eller ikke selv... Anonymkode: b0026...0d1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. februar 2020 #16 Del Skrevet 23. februar 2020 9 minutter siden, Anonym bruker skrev: Lukt og smak Anonymkode: b537c...5a0 Ikke alt som lukter/smaker feil, spesielt når det blir varmet opp igjen. Likevel kan det være stoffer i det som kan gjøre en syk. Mat som er oppbevart slik det skal, der kan man gå etter lukt/smak, men f.eks. kylling, som en nevner, det er risikosport. Anonymkode: b0026...0d1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. februar 2020 #17 Del Skrevet 23. februar 2020 3 minutter siden, Anonym bruker skrev: En dag risikerer du at det ikke går bra for deg, det kan være det siste du gjør. Bare pass på at du ikke serverer slik mat til andre, eller at du i det minste forteller dem at maten du serverer har stått ute en natt, slik at de kan ta valget om de tør ta risikoen eller ikke selv... Anonymkode: b0026...0d1 Haha, oppvokst på gård, så dette er vi vant med hele familien og vennene mine fra samme sted, så,trenger ikke advare noen av de, det er gjengs over alt i vår krets og vet du hva, vi er ikke dauet enda😂 Anonymkode: 65cda...c4d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå