Gå til innhold

Hva er den aller beste selbruningen?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Noen seler er allerede brune, og ellers tror jeg i grunnen seler bryr seg fint lite om hvilken farge de har. 

Anonymkode: 40807...9a3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

10 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Noen seler er allerede brune, og ellers tror jeg i grunnen seler bryr seg fint lite om hvilken farge de har. 

Anonymkode: 40807...9a3

Haha🤣🤣

Anonymkode: 32730...d3a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ha smør i pannen og ha på middels varme til smøret freser. Krydre med salt og pepper, og brun selen på hver side til kjøttet har fått en fin stekeskorpe. Ha så kjøttet i en ildfast form og stek i stekeovnen til stykket har en kjernetemperatur på 78 grader. 
Server med potetmos, tyttebær og fløtesaus. 

Anonymkode: cfd7c...709

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...