Gå til innhold

Havregryn i bakst og matlaging generelt


Anbefalte innlegg

Skrevet

Feks havrevafler/pannekaker, brød osv. Jeg har da alltid tatt for gitt at de mener lettkokte havregryn. Men kan vanlige havregryn også brukes eller blir det helt feil? Siden de ikke løser seg opp og kleber på samme måte?

Håper noen kan svare🙂

Anonymkode: 29f6e...fd4

Skrevet
2 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Feks havrevafler/pannekaker, brød osv. Jeg har da alltid tatt for gitt at de mener lettkokte havregryn. Men kan vanlige havregryn også brukes eller blir det helt feil? Siden de ikke løser seg opp og kleber på samme måte?

Håper noen kan svare🙂

Anonymkode: 29f6e...fd4

Prøv deg fram. De store, litt «stive» gryna trenger kanskje at du har litt mer væske i deigen/røra; og at du lar det svelle ekstra?

Anonymkode: 7f015...394

Skrevet

Bruker havremel, synes baksten smuler så med hele havregryn. Har du ikke havremel kan du bare kjøre havregryn i blender eller  med stavmikser.

Skrevet

Jeg bruker oftest store havregryn. Null problem!

Anonymkode: 81aaf...6ce

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...