Gå til innhold

Havregryn i bakst og matlaging generelt


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Feks havrevafler/pannekaker, brød osv. Jeg har da alltid tatt for gitt at de mener lettkokte havregryn. Men kan vanlige havregryn også brukes eller blir det helt feil? Siden de ikke løser seg opp og kleber på samme måte?

Håper noen kan svare🙂

Anonymkode: 29f6e...fd4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

2 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Feks havrevafler/pannekaker, brød osv. Jeg har da alltid tatt for gitt at de mener lettkokte havregryn. Men kan vanlige havregryn også brukes eller blir det helt feil? Siden de ikke løser seg opp og kleber på samme måte?

Håper noen kan svare🙂

Anonymkode: 29f6e...fd4

Prøv deg fram. De store, litt «stive» gryna trenger kanskje at du har litt mer væske i deigen/røra; og at du lar det svelle ekstra?

Anonymkode: 7f015...394

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bruker havremel, synes baksten smuler så med hele havregryn. Har du ikke havremel kan du bare kjøre havregryn i blender eller  med stavmikser.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...