Anonym bruker Skrevet 16. februar 2020 #1 Del Skrevet 16. februar 2020 Feks havrevafler/pannekaker, brød osv. Jeg har da alltid tatt for gitt at de mener lettkokte havregryn. Men kan vanlige havregryn også brukes eller blir det helt feil? Siden de ikke løser seg opp og kleber på samme måte? Håper noen kan svare🙂 Anonymkode: 29f6e...fd4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2020 #2 Del Skrevet 16. februar 2020 2 minutter siden, Anonym bruker skrev: Feks havrevafler/pannekaker, brød osv. Jeg har da alltid tatt for gitt at de mener lettkokte havregryn. Men kan vanlige havregryn også brukes eller blir det helt feil? Siden de ikke løser seg opp og kleber på samme måte? Håper noen kan svare🙂 Anonymkode: 29f6e...fd4 Prøv deg fram. De store, litt «stive» gryna trenger kanskje at du har litt mer væske i deigen/røra; og at du lar det svelle ekstra? Anonymkode: 7f015...394 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ileus Skrevet 16. februar 2020 #3 Del Skrevet 16. februar 2020 Bruker havremel, synes baksten smuler så med hele havregryn. Har du ikke havremel kan du bare kjøre havregryn i blender eller med stavmikser. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2020 #4 Del Skrevet 16. februar 2020 Jeg bruker oftest store havregryn. Null problem! Anonymkode: 81aaf...6ce Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå