Anonym bruker Skrevet 14. februar 2020 #1 Del Skrevet 14. februar 2020 Får den aldri til perfekt 🥴 Anonymkode: 32e81...ba3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. februar 2020 #2 Del Skrevet 14. februar 2020 Hva er galt med den da? Jeg lager den på slump, heller litt gryn i en gryte, og deretter vann eller melk - ganske mye, så den er helt tynn. Koker mens jeg rører, det tar bare noen få minutter. Det er bedre å ta litt mer væske enn man tror - ikke la den være tyktflytende allerede før den har begynt å koke. Anonymkode: 6aa30...cfc Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. februar 2020 #3 Del Skrevet 14. februar 2020 13 minutter siden, Anonym bruker skrev: Får den aldri til perfekt 🥴 Anonymkode: 32e81...ba3 Hvordan skal den være når den er perfekt da? Jeg lager etter målene på pakken, liker den sånn Anonymkode: 7f741...955 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. februar 2020 #4 Del Skrevet 14. februar 2020 Jeg hater havregrynsgrøt, men resten av familien elsker den. Lager på slump, men bare vann og havregryn. Den blir ekstra slimete om man bruker melk, syns jeg. Irriterer meg at jeg ikke klarer å spise den, det er jo både sunn og billig mat. Anonymkode: 1d81c...1f5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. februar 2020 #5 Del Skrevet 14. februar 2020 Havregryn, melk og et egg, bland sammen. Røren skal være litt tynn. Kok opp, serveres med sukker, kanel og smør 😊 Anonymkode: 14346...b76 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. februar 2020 #6 Del Skrevet 14. februar 2020 5 minutter siden, Anonym bruker skrev: Havregryn, melk og et egg, bland sammen. Røren skal være litt tynn. Kok opp, serveres med sukker, kanel og smør 😊 Anonymkode: 14346...b76 Egg??!! Anonymkode: 6aa30...cfc Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. februar 2020 #7 Del Skrevet 14. februar 2020 3 minutter siden, Anonym bruker skrev: Egg??!! Anonymkode: 6aa30...cfc Jepp! Et egg i havregrøten gir myk, kremete konsistens 😊 Anonymkode: 14346...b76 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tante grusom master of law Skrevet 14. februar 2020 #8 Del Skrevet 14. februar 2020 Jeg skulle gjerne ha visst hvordan de lager havregrøten i kantina på jobben. Den er så ufattelig god. Skikkelig fluffy og ikke kornete. Nesten som pudding. Jeg vet at de damper den i ovnen, med halvparten vann og halvparten melk og litt salt. Men jeg får det ikke til hjemme, den blir mye mer grynete og må tygges mye mer hjemme. Noen som vet hvordan man får til det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Himmel og hav Skrevet 14. februar 2020 #9 Del Skrevet 14. februar 2020 1 dl havregryn, 2,5 dl melk (jo feitere melk, jo mer kremete blir den). Kok opp og kok til den har samla seg til passe konsistens. Noen ganger går det fort, andre ganger tar det litt tid. Sikkert forskjell på gryna. Den tykner også mer etter at den tas av varmen. Jeg er ikke så glad i havregrøt, men i følge de jeg bor sammen med, så lager jeg en veldig god en. Sleng gjerne oppi en fløteskvett eller litt smør, noen rosiner eller små eplebiter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. februar 2020 #10 Del Skrevet 14. februar 2020 7 minutter siden, Anonym bruker skrev: Jepp! Et egg i havregrøten gir myk, kremete konsistens 😊 Anonymkode: 14346...b76 Hm, kanskje noe som bør prøves. Men lar du egget koke sammen med resten av ingrediensene? Klumper det seg ikke da? Anonymkode: 6aa30...cfc Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. februar 2020 #11 Del Skrevet 14. februar 2020 Akkurat nå, Anonym bruker skrev: Hm, kanskje noe som bør prøves. Men lar du egget koke sammen med resten av ingrediensene? Klumper det seg ikke da? Anonymkode: 6aa30...cfc Du må ha det i på slutten Anonymkode: 7f741...955 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. februar 2020 #12 Del Skrevet 14. februar 2020 6 minutter siden, Anonym bruker skrev: Hm, kanskje noe som bør prøves. Men lar du egget koke sammen med resten av ingrediensene? Klumper det seg ikke da? Anonymkode: 6aa30...cfc Nei, hvis du blander det godt inn før du skrur på varmen blir det bra. Det blir ikke havregrøt med eggerøre liksom, hehe. Anonymkode: 14346...b76 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. februar 2020 #13 Del Skrevet 14. februar 2020 6 minutter siden, Anonym bruker skrev: Du må ha det i på slutten Anonymkode: 7f741...955 Kan ha det i først også. Må bare blande det godt. Anonymkode: 14346...b76 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. februar 2020 #14 Del Skrevet 14. februar 2020 Har samme problem som deg! Min blir litt som lim. Synd ettersom begge er veldig glad i havregrøt,bare ingen av oss som liker den jeg lager. Aner ikke hva jeg gjør galt! Moren min lager også den av melk å den blir god. Anonymkode: d81a3...4f7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. februar 2020 #15 Del Skrevet 14. februar 2020 Koker opp grynene med vann og salt, sper med melk til passe konsistens. Anonymkode: f34a9...827 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MTF Skrevet 14. februar 2020 #16 Del Skrevet 14. februar 2020 Eneste som blir perfekt her er de ferdigpakkene fra Axa. De er knallgode da👌🏻 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. februar 2020 #17 Del Skrevet 14. februar 2020 19 minutter siden, MTF skrev: Eneste som blir perfekt her er de ferdigpakkene fra Axa. De er knallgode da👌🏻 Huff nei! Den blir jo altfor flytende,grøt skal jo være tjukkere. Den fra Axa ligner mer på suppe Anonymkode: d81a3...4f7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. februar 2020 #18 Del Skrevet 14. februar 2020 Jeg får alltid skryt av min. Lager på slump. Men begynner alltid med vann Anonymkode: c8e60...4cf Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. februar 2020 #19 Del Skrevet 14. februar 2020 Akkurat nå, Anonym bruker skrev: Jeg får alltid skryt av min. Lager på slump. Men begynner alltid med vann Anonymkode: c8e60...4cf Her gikk det fort git😆 .. begynner alltid med vann og havregryn. Kok opp og rør, tilpass til ca passe grøtkonsistens. Ca 3-4 min. Så tilsetter jeg til slutt en dæsj melk, gjerne h-mel eller litt matfløten. LettMelk går og. Tilsett litt smør, sukker og NOK salt. La stå på sval varme i 1-2 min og server. Skal ikke være for tykk. Anonymkode: c8e60...4cf Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
☆☆☆ Skrevet 14. februar 2020 #20 Del Skrevet 14. februar 2020 45 g gryn, 2.5 dl væske i mikroen i 4-5 min. Rører inn litt salt og cottage cheese, ev. et egg. Blir det for rennande går bollen inn att i mikroen et minutt. Brukar ein 2-litersbolle i plast, og heller over i grautskåla når den er ferdig. Både fordi eg ikkje likar et det kokar over og fordi eg ofte sit i godstolen med skåla i handa, nyttar ikke med kokvarm skål. Toppar med surmelk, syltetøy og kanel. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. februar 2020 #21 Del Skrevet 14. februar 2020 4 timer siden, tante grusom master of law skrev: Jeg skulle gjerne ha visst hvordan de lager havregrøten i kantina på jobben. Den er så ufattelig god. Skikkelig fluffy og ikke kornete. Nesten som pudding. Jeg vet at de damper den i ovnen, med halvparten vann og halvparten melk og litt salt. Men jeg får det ikke til hjemme, den blir mye mer grynete og må tygges mye mer hjemme. Noen som vet hvordan man får til det? Kanskje de bruker store havregryn? De holder bedre på tyggemotstanden. Anonymkode: b6fca...d32 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tante grusom master of law Skrevet 14. februar 2020 #22 Del Skrevet 14. februar 2020 33 minutter siden, Anonym bruker skrev: Kanskje de bruker store havregryn? De holder bedre på tyggemotstanden. Anonymkode: b6fca...d32 Tror nesten de bruker enda mindre enn lettkokte. Fordi man kan nesten ikke se at det er gryn oppi der. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. februar 2020 #23 Del Skrevet 14. februar 2020 Jeg vet ikke om den er perfekt, men jeg synes den er god. Jeg bruker 1 dl lettkokte gryn,1 dl melk, 1 1/2 dl vann, litt salt, kanel og litt revet eple. Varmer i mikro til den er passe. Rører innimellom. Tar ca 4 minutter. Deretter kutter jeg resten av eple i små biter som jeg rører inn og lar det stå i noen minutter før jeg spiser. Anonymkode: fea9c...77f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. februar 2020 #24 Del Skrevet 14. februar 2020 Jeg er fremdeles nysgjerrig på hva hi mener er perfekt havregrøt? Anonymkode: 7f741...955 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. februar 2020 #25 Del Skrevet 14. februar 2020 1 minutt siden, Anonym bruker skrev: Jeg er fremdeles nysgjerrig på hva hi mener er perfekt havregrøt? Anonymkode: 7f741...955 Var det så virkelig så vanskelig å skjønne?? Det er en grøt som ikke er som lim å som ikke er som suppe. Anonymkode: d81a3...4f7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå