Gå til innhold

Baby 7 mnd med vannkopper


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Oppdaget i dag og kjenner til smittekilden. Lurer på om dere har noen tips ift baby med vannkopper. Vi har skaffet spray og skum for lindring av kløe/ubehag når blemmene sprekker. Nå har hun bare ca 10 bittesmå blemmer. Skal vi smøre noe på disse eller bare vente til de sprekker? Noe annet for å lindre evt ubehag i denne fasen? Feks ok med Paracet nå til natten selv om hun ikke har feber? Hun er mer grinete enn ellers og sover dårligere.

Alle tips/råd mottas med stort takk☺️

Anonymkode: 7addf...085

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 år senere...

Fortsetter under...

Noe usikker når det gjelder vannkopper hos så små barn, her kom det da de var større. Vi brukte sinkliniment, men usikker hvordan det er for så små. Du kan sjekke helsesnakk på instagram, mener de hadde et innlegg om dette 😊 hvis ikke kan du jo sikkert prøve å sende de en melding der.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stakkars lille. Våre ble kraftig angrepet, men minsten på samme alder som din fikk mildere utgave. Så tror du skal være glad for hun fikk det tidlig, da disse oftere er mildere. Smør så mye skum og spray som du klarer. Jo mer jo bedre. Ingenting å spare på her. Heller ikke Paracet denne tiden. Det viktigste nå er at hun skal få sove godt og ha minst mulig ubehag❤️ Jo mer hun klør og klorer, jo større sjanse for å få arr. Eldste våre har flere arr etter vannkoppene sine, som mye sannsynlig aldri vil forsvinne. Bla to i ansiktet.
 

Ett annet råd jeg fikk av ei venninne som er lege, er å gi lav dose allergi medisinen Zyrtec. Ca 1/4 av en 10 mg tbl. Altså 2,5 mg. Det kan hjelpe litt mot kløen og ikke minst gjøre at hun sover bedre.

Anonymkode: 7addf...085

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...