Gå til innhold

Vil hjemmelaget loff holde seg bra til i morgen?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg har for første gang laget loff, og synes de ser ganske fantastiske ut 😁 Men er litt nervøs for om de kan ble tørre/ harde/ seige til i morgen ettermiddag når gjestene kommer...? De er uten egg, om det har noen betydning.

Anonymkode: 89049...e8b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Loff fra i går smaker alltid som loff fra i går. 

Helt ok, men man kjenner at de ikke er helt ferske 

 

Anonymkode: aeb4e...d75

Lenke til kommentar
Del på andre sider

15 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Loff fra i går smaker alltid som loff fra i går. 

Helt ok, men man kjenner at de ikke er helt ferske 

 

Anonymkode: aeb4e...d75

Okei, men kan jeg gjøre noe for at de skal holde seg bedre?

Anonymkode: 89049...e8b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Frys det ned 👍🏻

Anonymkode: e668e...3fc

Men det skal spises i morgen kl 15 ca. Har akkurat tatt de ut av ovnen.. 

Anonymkode: 89049...e8b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 timer siden, Anonym bruker skrev:

Men det skal spises i morgen kl 15 ca. Har akkurat tatt de ut av ovnen.. 

Anonymkode: 89049...e8b

Frys de ned og ta opp igjen i morgen kl 12. 

Anonymkode: e123a...240

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...