Anonym bruker Skrevet 17. januar 2020 #1 Del Skrevet 17. januar 2020 Jeg har for første gang laget loff, og synes de ser ganske fantastiske ut 😁 Men er litt nervøs for om de kan ble tørre/ harde/ seige til i morgen ettermiddag når gjestene kommer...? De er uten egg, om det har noen betydning. Anonymkode: 89049...e8b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. januar 2020 #2 Del Skrevet 17. januar 2020 Loff fra i går smaker alltid som loff fra i går. Helt ok, men man kjenner at de ikke er helt ferske Anonymkode: aeb4e...d75 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. januar 2020 #3 Del Skrevet 17. januar 2020 15 minutter siden, Anonym bruker skrev: Loff fra i går smaker alltid som loff fra i går. Helt ok, men man kjenner at de ikke er helt ferske Anonymkode: aeb4e...d75 Okei, men kan jeg gjøre noe for at de skal holde seg bedre? Anonymkode: 89049...e8b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. januar 2020 #4 Del Skrevet 17. januar 2020 Frys det ned 👍🏻 Anonymkode: e668e...3fc Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. januar 2020 #5 Del Skrevet 17. januar 2020 2 minutter siden, Anonym bruker skrev: Frys det ned 👍🏻 Anonymkode: e668e...3fc Men det skal spises i morgen kl 15 ca. Har akkurat tatt de ut av ovnen.. Anonymkode: 89049...e8b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 18. januar 2020 #6 Del Skrevet 18. januar 2020 4 timer siden, Anonym bruker skrev: Men det skal spises i morgen kl 15 ca. Har akkurat tatt de ut av ovnen.. Anonymkode: 89049...e8b Frys de ned og ta opp igjen i morgen kl 12. Anonymkode: e123a...240 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå