Gå til innhold

Hvordan gå fram for å skaffe boligtomt?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Etter å ha vært på huskjakt i over 2 år har vi innsett at der beste for oss ville være å bygge hus. Problemet er at det er dårlig med tomter til salgs her vi bor. Vi følger med på finn, men over en lenger periode så har det kun ligget 1 tomt der, som ikke er av interesse. 

Hvordan fikk dere tomt? Må vi bare vente til det legges ut noe på Finn?

Anonymkode: 9d052...df0

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kommunen her som regel egne boligfelt (som oftest med kø) eller så må man velage seg på peivate som selger vlant annet på finn.no

Anonymkode: adc55...4ad

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her har kommunen masse tomter til salgs.  De ligger ikke på finn. Må kontakte kommunen,  så får du informasjon.  Vi kjøpte tomt for noen år siden, var veldig enkelt og greit  - og ingen kø her altså. 

Her i kommunen er det flere private dom har tomter også,  men det blir litt mer landlig en det vi hadde lyst å bo. Litt mer jobb med vann/kloakk og slikt også. Og vei og alt.  Disse tomtene ligger heller ikke på finn, man må kjenne folk 😉

Anonymkode: ad2f9...50e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her vi bor har ikke kommunen noe til salgs, men vi satt inn en annonse i lokalavisen. Vi ble faktisk oppringt av noen som ville skille ut en del av sin tomt, men som ikke ville selge til utbyggere som bare ville tjene penger. 

Anonymkode: 2e5bb...904

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi vet forresten om et par som også bare ringte rundt til de eierne av de tomtene de var interessert i. Og da fikk de flere tilbud. 

Anonymkode: 2e5bb...904

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kommunen, Finn, legge ut annonse på facebook i tilfelle noen vil skille ut, kontakte husleverandørene og sjekke om de har tilgang på tomter i området, sjekke seeiendom og lete opp aktuelle tomter for å kontakte eiere og spør om de vil selge. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...