Anonym bruker Skrevet 15. desember 2019 #1 Del Skrevet 15. desember 2019 Har funnet to identiske oppskrifter på fløtekarameller. I den ene står det at de skal koke 1 time og i den andre står det 30 min. Anonymkode: f1885...7f7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Superdolly Skrevet 15. desember 2019 #2 Del Skrevet 15. desember 2019 Temperaturen på massen er avgjørende, ikke tiden. Bruk et sukkertermometer, helst. Temperaturen skal være 121 grader, ca. Har du ikke sukkertermometer så drypp en dråpe av massen i kaldt vann og se hvor hard den blir. Tar du massen for tidlig, blir det bare noe kliss. Lar du den koke for lenge blir den hard. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 15. desember 2019 #3 Del Skrevet 15. desember 2019 Jeg pleier å koke i litt over 1 time, men som Superdolly sier det er temperaturen som teller. Jeg bruker å dryppe litt karamellmasse i kaldt vann i en kopp for å teste. Blir det passelig hardt er den ferdig. Anonymkode: 23109...615 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 15. desember 2019 #4 Del Skrevet 15. desember 2019 Jo større porsjon og jo lavere diameter på kjelen, jo lengre koketid. Jeg synes 121 grader blir litt for stive karameller så jeg stopp er på 119-120 grader. Anonymkode: 54bd4...7ae Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå