Anonym bruker Skrevet 14. desember 2019 #1 Del Skrevet 14. desember 2019 Hei! Trenger oppskrift på en supergod saus til ribbe jeg. Ribbefett holder ikke, må være saus 😁 Anonymkode: df47c...f6a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. desember 2019 #2 Del Skrevet 14. desember 2019 Er veldig glad i Hellstrøm sin med worchestersaus og soyasaus Anonymkode: 3d882...513 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. desember 2019 #3 Del Skrevet 14. desember 2019 3 minutter siden, Anonym bruker skrev: Er veldig glad i Hellstrøm sin med worchestersaus og soyasaus Anonymkode: 3d882...513 Da skal jeg sjekke ut den 😊 Anonymkode: df47c...f6a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. desember 2019 #4 Del Skrevet 14. desember 2019 Jeg lager saus med ribbefettet, som en brun saus. Bruner litt smør, har i hvetemel og tilfører ribbefettet litt etter litt. Smaker til med salt, pepper, litt soyasaus, evt brunost og tyttebær. Lager ribbefettet med litt smak da, langtidssteker ribba med vann tilsatt løk, hvitløk og gulrot under så det blir en veldig god sky. Anonymkode: c3dc1...c22 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. desember 2019 #5 Del Skrevet 14. desember 2019 Jeg er husmora fra helvete. En pose Toro sjysays, en pose fløtesaus, vann, skvett fløte, ribbefett og brunost oppi. Folk skryter av den, mulig det bare er falsk smiger fordi den åpenbart er posesaus 😂😂😂 både mannen og jeg liker den da. Jeg lager tomatsaus og bechamel fra bunn, resten er dessverre poser her i huset. Anonymkode: c5063...f27 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. desember 2019 #6 Del Skrevet 14. desember 2019 Denne har jeg laget de siste 5årene. Svigerfamilien protesterte stort når jeg mente at saus var bedre en ribbe fett, men nå vil de at jeg lager dobbelt opp til de også så de bare kan varme opp på julaften ☺️👍✌️ Kan fryses i ziplock poser og tines raskt. https://www.jamieoliver.com/recipes/chicken-recipes/get-ahead-gravy/ Anonymkode: 3af6b...0cd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. desember 2019 #7 Del Skrevet 14. desember 2019 Vanlig brun saus laget på ribbefettet? Er det godt bok? Anonymkode: 9f1ee...de1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. desember 2019 #8 Del Skrevet 14. desember 2019 Akkurat nå, Anonym bruker skrev: Vanlig brun saus laget på ribbefettet? Er det godt bok? Anonymkode: 9f1ee...de1 Blir helt fantastisk godt 😊 Anonymkode: c3dc1...c22 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. desember 2019 #9 Del Skrevet 14. desember 2019 2 minutter siden, Anonym bruker skrev: Blir helt fantastisk godt 😊 Anonymkode: c3dc1...c22 Jeg vet! Skjønner ikke hvorfor man trenger mer enn det Anonymkode: 9f1ee...de1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Himmel og hav Skrevet 14. desember 2019 #10 Del Skrevet 14. desember 2019 Skummer av fettet sånn at det bare er krafta igjen etter ribbestekinga, koker opp og så jevner jeg den med maizena. Så enkelt og så godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå