Gå til innhold

Din beste saus til ribbe


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Hei! 

Trenger oppskrift på en supergod saus til ribbe jeg. Ribbefett holder ikke, må være saus 😁

Anonymkode: df47c...f6a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

3 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Er veldig glad i Hellstrøm sin med worchestersaus og soyasaus

Anonymkode: 3d882...513

Da skal jeg sjekke ut den 😊

Anonymkode: df47c...f6a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg lager saus med ribbefettet, som en brun saus. 

Bruner litt smør, har i hvetemel og tilfører ribbefettet litt etter litt. Smaker til med salt, pepper, litt soyasaus, evt brunost og tyttebær. 

Lager ribbefettet med litt smak da, langtidssteker ribba med vann tilsatt løk, hvitløk og gulrot under så det blir en veldig god sky. 

Anonymkode: c3dc1...c22

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er husmora fra helvete. En pose Toro sjysays, en pose fløtesaus, vann, skvett fløte, ribbefett og brunost oppi. 

Folk skryter av den, mulig det bare er falsk smiger fordi den åpenbart er posesaus 😂😂😂 både mannen og jeg liker den da. 

Jeg lager tomatsaus og bechamel fra bunn, resten er dessverre poser her i huset. 

Anonymkode: c5063...f27

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Denne har jeg laget de siste 5årene.

Svigerfamilien protesterte stort når jeg mente at saus var bedre en ribbe fett, men nå vil de at jeg lager dobbelt opp til de også så de bare kan varme opp på julaften ☺️👍✌️ Kan fryses i ziplock poser og tines raskt. 

https://www.jamieoliver.com/recipes/chicken-recipes/get-ahead-gravy/ 

Anonymkode: 3af6b...0cd

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Akkurat nå, Anonym bruker skrev:

Vanlig brun saus laget på ribbefettet? Er det godt bok?

Anonymkode: 9f1ee...de1

Blir helt fantastisk godt 😊

Anonymkode: c3dc1...c22

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Blir helt fantastisk godt 😊

Anonymkode: c3dc1...c22

Jeg vet! Skjønner ikke hvorfor man trenger mer enn det

Anonymkode: 9f1ee...de1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skummer av fettet sånn at det bare er krafta igjen etter ribbestekinga, koker opp og så jevner jeg den med maizena. Så enkelt og så godt. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...