Gå til innhold

Hvor mye kjøtt? Posjoner/personer. Snakker om sosekjøtt/Kjøtt i mørke


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal lage sosekjøtt på søndag, 6 voksene. 

Var inne på Matprat.no men der kunne du bare beregne porsjoner... 

Er ny på dette og usikker på beregningen....

 

Anonymkode: 3da7c...9ff

Skrevet

Jeg ville kokt ca 2 kilo kjøtt. 1.5 hvis du har mye tilbehøt

Anonymkode: a9252...e15

Skrevet

Når man skal lage kjøtt til voksne er det vel vanlig å beregne 200 g pr persjon om det er normaltetende mennesker og ikke storspisere ;)

Til sosekjøtt ville jeg laget ihvertfall 1,5 kg kjøtt (uten ben) til 6 voksne mennesker. Antagelig ville jeg laget litt mer, helt greit med noen rester som kan varmes neste dag.

Anonymkode: d2f32...f20

Skrevet

Då går jeg for 2 kg. Takk for hjelpen og ha en fortsatt fin dag. 

 

Anonymkode: 3da7c...9ff

Skrevet

Ikkje farleg å få restar av sosekjøt, det er perfekt til brun lapskaus dagen etter eller forsåvidt å fryse til ein dag du vil ha lapskaus til middag. 

2 kg er perfekt. For meg som er glad i lapskaus ville eg lagt til enda meir så eg var bombesikker på å få restar 😊

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...