Anonym bruker Skrevet 10. desember 2019 #1 Del Skrevet 10. desember 2019 Jeg skal lage sosekjøtt på søndag, 6 voksene. Var inne på Matprat.no men der kunne du bare beregne porsjoner... Er ny på dette og usikker på beregningen.... Anonymkode: 3da7c...9ff Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 10. desember 2019 #2 Del Skrevet 10. desember 2019 Jeg ville kokt ca 2 kilo kjøtt. 1.5 hvis du har mye tilbehøt Anonymkode: a9252...e15 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 10. desember 2019 #3 Del Skrevet 10. desember 2019 Når man skal lage kjøtt til voksne er det vel vanlig å beregne 200 g pr persjon om det er normaltetende mennesker og ikke storspisere Til sosekjøtt ville jeg laget ihvertfall 1,5 kg kjøtt (uten ben) til 6 voksne mennesker. Antagelig ville jeg laget litt mer, helt greit med noen rester som kan varmes neste dag. Anonymkode: d2f32...f20 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 10. desember 2019 #4 Del Skrevet 10. desember 2019 Då går jeg for 2 kg. Takk for hjelpen og ha en fortsatt fin dag. Anonymkode: 3da7c...9ff Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
☆☆☆ Skrevet 10. desember 2019 #5 Del Skrevet 10. desember 2019 Ikkje farleg å få restar av sosekjøt, det er perfekt til brun lapskaus dagen etter eller forsåvidt å fryse til ein dag du vil ha lapskaus til middag. 2 kg er perfekt. For meg som er glad i lapskaus ville eg lagt til enda meir så eg var bombesikker på å få restar 😊 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå