Anonym bruker Skrevet 5. desember 2019 #1 Del Skrevet 5. desember 2019 Har hatt pinnekjøtt i pakningen på benken et par uker. Tok av «pappen» utenpå nå og ser at det svetter av kjøttet..er det vanlig?? Anonymkode: 56ae1...bc5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 5. desember 2019 #2 Del Skrevet 5. desember 2019 Det er som regel bare salt. Jeg bruker å legge det i fryseren med det samme jeg har kjøpt det. Synes det holder seg best slik, for ellers så er jo det beste for kjøttet å henge og tørke videre, ikke innpakket som det er fra butikken. Men det er nok bare salt som har kommet ut av kjøttet ditt. Man ser det på noe av kjøttet i butikkene også. Anonymkode: 6cd61...8cb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 5. desember 2019 #3 Del Skrevet 5. desember 2019 Okey, det var bra 😄 Det ligger jo varmt i butikken, så tenkte det fint kunne ligge på benken 🤔 Anonymkode: 56ae1...bc5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 5. desember 2019 #4 Del Skrevet 5. desember 2019 12 minutter siden, Anonym bruker skrev: Okey, det var bra 😄 Det ligger jo varmt i butikken, så tenkte det fint kunne ligge på benken 🤔 Anonymkode: 56ae1...bc5 Det går nok helt bra. Det kan ev. gjøre at fettet på kjøttet taper seg tidligere, men tror ikke disse ukene vil ha noe å si. Men neste år kan du slenge det i fryseren når du kjøper det, da slipper du å tenke på det Anonymkode: 6cd61...8cb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 5. desember 2019 #5 Del Skrevet 5. desember 2019 15 minutter siden, Anonym bruker skrev: Det går nok helt bra. Det kan ev. gjøre at fettet på kjøttet taper seg tidligere, men tror ikke disse ukene vil ha noe å si. Men neste år kan du slenge det i fryseren når du kjøper det, da slipper du å tenke på det Anonymkode: 6cd61...8cb Takk for råd 😃 Anonymkode: 56ae1...bc5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. desember 2019 #6 Del Skrevet 6. desember 2019 Vær obs på mugg. Jeg kjøpte kjøtt som hadde et hvitt lag med mugg på seg. Det hadde nok ligget lenge ute i butikken. Om du ikke fryser det, bør det oppbevares kaldt. Anonymkode: ac70e...a0d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå