Anonym bruker Skrevet 3. desember 2019 #1 Del Skrevet 3. desember 2019 Min beste konfekt er Rocky Road. Smelter mørk og lys sjokolade, blander i knuste mariekjeks, delte smil, corn flakes. Og strør litt havsalt på toppen. Anonymkode: 42dee...eca Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
eelis Skrevet 3. desember 2019 #2 Del Skrevet 3. desember 2019 Følger 😁 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 3. desember 2019 #3 Del Skrevet 3. desember 2019 Lagde skumnissefugde i fjor. Det var nydelig i all sin estoff-herlighet! 😍 Anonymkode: 135d2...9cc Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fru Ugle Skrevet 3. desember 2019 #4 Del Skrevet 3. desember 2019 Trøfler med appelsinlikør! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sug lut Skrevet 3. desember 2019 #5 Del Skrevet 3. desember 2019 14 minutter siden, Anonym bruker skrev: Lagde skumnissefugde i fjor. Det var nydelig i all sin estoff-herlighet! 😍 Anonymkode: 135d2...9cc 2 minutter siden, Fru Ugle skrev: Trøfler med appelsinlikør! Oppskrifter? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 3. desember 2019 #6 Del Skrevet 3. desember 2019 20 minutter siden, sug lut skrev: Oppskrifter? https://www.jennysmatblogg.nu/2013/11/29/13281/ Skumnissefugde Anonymkode: 135d2...9cc Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
the amazing spidermamma Skrevet 3. desember 2019 #7 Del Skrevet 3. desember 2019 Jeg lagde noen veldig gode bringebærtrøfler i fjor, fra Trines matblogg. Får ikke til å klippe og lime inn link akkurat nå, men et kjapt Google-søk, og de dukker opp! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 3. desember 2019 #8 Del Skrevet 3. desember 2019 http://monicasoppskrifter.blogspot.com/2011/12/julekonfekt-magiske-mintkuler.html?m=1 Jeg må alltid lage mintkuler 😋 barndomsminner ❤️ Anonymkode: 71520...7ac Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 3. desember 2019 #9 Del Skrevet 3. desember 2019 Lager alltid disse: https://idagranjansen.com/oppskrifter/fudge-med-sjokoladetrekk Kjempegode😋 Anonymkode: 55288...aa0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Iiiiik Skrevet 3. desember 2019 #10 Del Skrevet 3. desember 2019 Jeg lager masse konfekt - i konfektformer. De enkleste er knust smash blandet med smeltet sjokolade tilsatt maldonsalt. Bruker konfektformer i silikon. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sug lut Skrevet 3. desember 2019 #11 Del Skrevet 3. desember 2019 15 minutter siden, Iiiiik skrev: Jeg lager masse konfekt - i konfektformer. De enkleste er knust smash blandet med smeltet sjokolade tilsatt maldonsalt. Bruker konfektformer i silikon. Dette er et nivå av enkelhet jeg kan forholde meg til. Smelte over vannbad? Hvit eller mørk sjokolade? Hvor mye av hva? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 3. desember 2019 #12 Del Skrevet 3. desember 2019 Blande sammen smøreost nøytral og oreokjeks i en kjøkkenmaskin, stå kjølig. Forme i små kuler og ha hvit sjokolade oppå Anonymkode: ef2aa...ee8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fru Ugle Skrevet 3. desember 2019 #13 Del Skrevet 3. desember 2019 2 timer siden, sug lut skrev: Oppskrifter? https://www.godt.no/oppskrift/1372/sjokoladetroefler-med-appelsinlikoer Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Iiiiik Skrevet 3. desember 2019 #14 Del Skrevet 3. desember 2019 44 minutter siden, sug lut skrev: Dette er et nivå av enkelhet jeg kan forholde meg til. Smelte over vannbad? Hvit eller mørk sjokolade? Hvor mye av hva? Jeg er helt håpløs på oppskrifter, men kan veie når jeg lager før helgen. Når jeg skal forklare til ungene sier jeg «passe mye» og det hjelper jo ikke en dritt. Jeg smelter i mikro, fungerer veldig fint. Hvis du bruker nontemp-sjokolade slipper du å passe på temperatur. Annen sjokolade stivner ikke ordentlig og blir litt klissete hvis du ikke tempererer riktig. Jeg kjøper på cacas i Kongensgate (Oslo) men tror de har på traktøren også. Bruker lys sjokolade, det liker ungene best. Lager en med hvit sjokolade med mokkakrem, voksenfavoritt. Og en med mørk sjokolade med myk karamell og salt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 3. desember 2019 #15 Del Skrevet 3. desember 2019 1 minutt siden, Iiiiik skrev: Jeg er helt håpløs på oppskrifter, men kan veie når jeg lager før helgen. Når jeg skal forklare til ungene sier jeg «passe mye» og det hjelper jo ikke en dritt. Jeg smelter i mikro, fungerer veldig fint. Hvis du bruker nontemp-sjokolade slipper du å passe på temperatur. Annen sjokolade stivner ikke ordentlig og blir litt klissete hvis du ikke tempererer riktig. Jeg kjøper på cacas i Kongensgate (Oslo) men tror de har på traktøren også. Bruker lys sjokolade, det liker ungene best. Lager en med hvit sjokolade med mokkakrem, voksenfavoritt. Og en med mørk sjokolade med myk karamell og salt. Du er sånn som mamma du, "du tar bare en dæsj av det og en dæsj av det, det er ikke så nøye, bare slums litt", og jeg bare For jeg er nok mer på sug lut sitt nivå tror jeg 😂 Anonymkode: 38aa5...23f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 4. desember 2019 #16 Del Skrevet 4. desember 2019 Jeg tror det blir sjokoladetrøfler med amaretto her. Mørk sjokolade, varm fløte, litt smør og en dæsj amaretto, rullet i kakao. Nam nam! Anonymkode: 7794a...538 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Iiiiik Skrevet 6. desember 2019 #17 Del Skrevet 6. desember 2019 På 3.12.2019 den 20.23, sug lut skrev: Dette er et nivå av enkelhet jeg kan forholde meg til. Smelte over vannbad? Hvit eller mørk sjokolade? Hvor mye av hva? Jeg brukte 200 g sjokolade, og 100 g knust smash, og litt salt (noen flak maldonsalt). Ble til ca 40 biter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sug lut Skrevet 6. desember 2019 #18 Del Skrevet 6. desember 2019 18 minutter siden, Iiiiik skrev: Jeg brukte 200 g sjokolade, og 100 g knust smash, og litt salt (noen flak maldonsalt). Ble til ca 40 biter. Takk! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Iiiiik Skrevet 6. desember 2019 #19 Del Skrevet 6. desember 2019 15 minutter siden, sug lut skrev: Takk! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sug lut Skrevet 6. desember 2019 #20 Del Skrevet 6. desember 2019 (endret) 8 minutter siden, Iiiiik skrev: Du godeste 🤗😀 - du har fine former også (det hørtes veldig sleskt ut, men jeg mente sjokoladeformer). Endret 6. desember 2019 av sug lut Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Iiiiik Skrevet 6. desember 2019 #21 Del Skrevet 6. desember 2019 Ha ha, fine former til sjokolade gir mindre fine former på dama dessverre. Former er fint altså, da ser det bra ut. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tante grusom master of law Skrevet 6. desember 2019 #22 Del Skrevet 6. desember 2019 Jeg slår et slag for svensk konfekt, nemlig chokladkola. Det er sykt godt og enkelt! https://www.arla.se/recept/chokladkola/ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. desember 2019 #23 Del Skrevet 6. desember 2019 Jeg lager brente mandler, smørbukkarameller, hjemmelaget marsipan, vaniljetopper, appelsinkuler og peppermyntestenger. Desuten koker vi sukkertøy og kanskje jeg skal lage troika og rosinkuler. Anonymkode: 5f378...8cf Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. desember 2019 #24 Del Skrevet 6. desember 2019 jeg elsker lakris, så lager disse : https://passionforbaking.com/no/2018/11/27/lakris-fudge-til-jul/ og brente mandler (også oppskrift fra den siden) Anonymkode: ca46a...686 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 8. desember 2019 #25 Del Skrevet 8. desember 2019 På 3.12.2019 den 20.45, Fru Ugle skrev: https://www.godt.no/oppskrift/1372/sjokoladetroefler-med-appelsinlikoer Hvor mange kuler blir det sånn ca av denne oppskriften? Anonymkode: 293f9...a5c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå