Gå til innhold

Hvordan få nakkekotelettene best mulig?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Tenkte først å frese de på stekepannen for så å ha de i stekeovnen... Men hvor lenge og hvilken temperatur? Er det uhørt å gå fra maten for en tur på butikken?

Anonymkode: 89fa9...34e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg bruner de i pannen, så heller jeg over buljong og setter på lokk. Småkoke til de blir Møre (30min til 1t). Kraften tyknes til saus med majzena. 

Mmmm👌

Anonymkode: aa3e2...bb3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg lar de surre i panna en stund etter de er ferdig stekt, da blir de myke og gode. Går aldri fra mat på varme, uansett om det er i ovn eller på plate

Anonymkode: 96349...1cd

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg freser de fort i stekepannen og legger de så i langpannen. Heller på kokende vann og litt smør, salt og pepper og setter i stekeovnen på rundt 100 grader i flere timer, gjerne 3-4 ihvertfall.

Blir så møre at du knapt trenger kniv, og har kreften fra pannen i sausen.

Nydelig middag.

Ikke noe problem å gå fra stekeovnen ved langtidssteking av kjøtt, mange oppskrifter er jo laget sånn. Se på oppskriftene for langtidssteking av lam i påsken f.eks, er skrevet for at du skal kunne putte kjøttet i ovnen og dra på skitur mens det putrer ivei.

Anonymkode: 8e939...b21

Lenke til kommentar
Del på andre sider

19 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Jeg freser de fort i stekepannen og legger de så i langpannen. Heller på kokende vann og litt smør, salt og pepper og setter i stekeovnen på rundt 100 grader i flere timer, gjerne 3-4 ihvertfall.

Blir så møre at du knapt trenger kniv, og har kreften fra pannen i sausen.

Nydelig middag.

Ikke noe problem å gå fra stekeovnen ved langtidssteking av kjøtt, mange oppskrifter er jo laget sånn. Se på oppskriftene for langtidssteking av lam i påsken f.eks, er skrevet for at du skal kunne putte kjøttet i ovnen og dra på skitur mens det putrer ivei.

Anonymkode: 8e939...b21

kreften fra pannen i sausen? ÆSJ 🤣🤣🤣🤣

Anonymkode: 42c81...818

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

25 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Jeg freser de fort i stekepannen og legger de så i langpannen. Heller på kokende vann og litt smør, salt og pepper og setter i stekeovnen på rundt 100 grader i flere timer, gjerne 3-4 ihvertfall.

Blir så møre at du knapt trenger kniv, og har kreften fra pannen i sausen.

Nydelig middag.

Ikke noe problem å gå fra stekeovnen ved langtidssteking av kjøtt, mange oppskrifter er jo laget sånn. Se på oppskriftene for langtidssteking av lam i påsken f.eks, er skrevet for at du skal kunne putte kjøttet i ovnen og dra på skitur mens det putrer ivei.

Anonymkode: 8e939...b21

Takk for tips 😊😊

Anonymkode: 89fa9...34e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, Anonym bruker skrev:

Jeg freser de fort i stekepannen og legger de så i langpannen. Heller på kokende vann og litt smør, salt og pepper og setter i stekeovnen på rundt 100 grader i flere timer, gjerne 3-4 ihvertfall.

Blir så møre at du knapt trenger kniv, og har kreften fra pannen i sausen.

Nydelig middag.

Ikke noe problem å gå fra stekeovnen ved langtidssteking av kjøtt, mange oppskrifter er jo laget sånn. Se på oppskriftene for langtidssteking av lam i påsken f.eks, er skrevet for at du skal kunne putte kjøttet i ovnen og dra på skitur mens det putrer ivei.

Anonymkode: 8e939...b21

Dette 😊

Anonymkode: 8fb96...e81

Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 timer siden, Anonym bruker skrev:

Jeg freser de fort i stekepannen og legger de så i langpannen. Heller på kokende vann og litt smør, salt og pepper og setter i stekeovnen på rundt 100 grader i flere timer, gjerne 3-4 ihvertfall.

Blir så møre at du knapt trenger kniv, og har kreften fra pannen i sausen.

Nydelig middag.

Ikke noe problem å gå fra stekeovnen ved langtidssteking av kjøtt, mange oppskrifter er jo laget sånn. Se på oppskriftene for langtidssteking av lam i påsken f.eks, er skrevet for at du skal kunne putte kjøttet i ovnen og dra på skitur mens det putrer ivei.

Anonymkode: 8e939...b21

Det ble veldig godt 👏👏😀😀

Tips til god saus?

Anonymkode: 89fa9...34e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

23 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Det ble veldig godt 👏👏😀😀

Tips til god saus?

Anonymkode: 89fa9...34e

Enten skysaus, som jo er enklest. Bare siler innholdet i langpanna over i en kjele, lar koke litt så det reduseres og smak til med ønsket tilbehør. Anbefaler en fløteskvett, en buljongterning, litt soyasaus, salt og pepper. Kan også ha i litt sennep, tyttebær e.l

Eller du lager en vanlig brun saus og sper i kraften fra langpannen. Også enkelt, og veldig godt. 

 

Anonymkode: 8e939...b21

Lenke til kommentar
Del på andre sider

8 timer siden, Anonym bruker skrev:

Jeg freser de fort i stekepannen og legger de så i langpannen. Heller på kokende vann og litt smør, salt og pepper og setter i stekeovnen på rundt 100 grader i flere timer, gjerne 3-4 ihvertfall.

Blir så møre at du knapt trenger kniv, og har kreften fra pannen i sausen.

Nydelig middag.

Ikke noe problem å gå fra stekeovnen ved langtidssteking av kjøtt, mange oppskrifter er jo laget sånn. Se på oppskriftene for langtidssteking av lam i påsken f.eks, er skrevet for at du skal kunne putte kjøttet i ovnen og dra på skitur mens det putrer ivei.

Anonymkode: 8e939...b21

Støttes👆👆👆

Lenke til kommentar
Del på andre sider

5 timer siden, Anonym bruker skrev:

Enten skysaus, som jo er enklest. Bare siler innholdet i langpanna over i en kjele, lar koke litt så det reduseres og smak til med ønsket tilbehør. Anbefaler en fløteskvett, en buljongterning, litt soyasaus, salt og pepper. Kan også ha i litt sennep, tyttebær e.l

Eller du lager en vanlig brun saus og sper i kraften fra langpannen. Også enkelt, og veldig godt. 

 

Anonymkode: 8e939...b21

Takk for tips 😍

Anonymkode: 89fa9...34e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...