Anonym bruker Skrevet 23. oktober 2019 #1 Del Skrevet 23. oktober 2019 Tenkte først å frese de på stekepannen for så å ha de i stekeovnen... Men hvor lenge og hvilken temperatur? Er det uhørt å gå fra maten for en tur på butikken? Anonymkode: 89fa9...34e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. oktober 2019 #2 Del Skrevet 23. oktober 2019 Steker de og putter de i teracotta-gryta i ovnen. Ca 150 grader i 30-60 min. Anonymkode: 20915...063 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. oktober 2019 #3 Del Skrevet 23. oktober 2019 Jeg bruner de i pannen, så heller jeg over buljong og setter på lokk. Småkoke til de blir Møre (30min til 1t). Kraften tyknes til saus med majzena. Mmmm👌 Anonymkode: aa3e2...bb3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. oktober 2019 #4 Del Skrevet 23. oktober 2019 Jeg lar de surre i panna en stund etter de er ferdig stekt, da blir de myke og gode. Går aldri fra mat på varme, uansett om det er i ovn eller på plate Anonymkode: 96349...1cd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. oktober 2019 #5 Del Skrevet 23. oktober 2019 Jeg freser de fort i stekepannen og legger de så i langpannen. Heller på kokende vann og litt smør, salt og pepper og setter i stekeovnen på rundt 100 grader i flere timer, gjerne 3-4 ihvertfall. Blir så møre at du knapt trenger kniv, og har kreften fra pannen i sausen. Nydelig middag. Ikke noe problem å gå fra stekeovnen ved langtidssteking av kjøtt, mange oppskrifter er jo laget sånn. Se på oppskriftene for langtidssteking av lam i påsken f.eks, er skrevet for at du skal kunne putte kjøttet i ovnen og dra på skitur mens det putrer ivei. Anonymkode: 8e939...b21 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. oktober 2019 #6 Del Skrevet 23. oktober 2019 19 minutter siden, Anonym bruker skrev: Jeg freser de fort i stekepannen og legger de så i langpannen. Heller på kokende vann og litt smør, salt og pepper og setter i stekeovnen på rundt 100 grader i flere timer, gjerne 3-4 ihvertfall. Blir så møre at du knapt trenger kniv, og har kreften fra pannen i sausen. Nydelig middag. Ikke noe problem å gå fra stekeovnen ved langtidssteking av kjøtt, mange oppskrifter er jo laget sånn. Se på oppskriftene for langtidssteking av lam i påsken f.eks, er skrevet for at du skal kunne putte kjøttet i ovnen og dra på skitur mens det putrer ivei. Anonymkode: 8e939...b21 kreften fra pannen i sausen? ÆSJ 🤣🤣🤣🤣 Anonymkode: 42c81...818 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. oktober 2019 #7 Del Skrevet 23. oktober 2019 25 minutter siden, Anonym bruker skrev: Jeg freser de fort i stekepannen og legger de så i langpannen. Heller på kokende vann og litt smør, salt og pepper og setter i stekeovnen på rundt 100 grader i flere timer, gjerne 3-4 ihvertfall. Blir så møre at du knapt trenger kniv, og har kreften fra pannen i sausen. Nydelig middag. Ikke noe problem å gå fra stekeovnen ved langtidssteking av kjøtt, mange oppskrifter er jo laget sånn. Se på oppskriftene for langtidssteking av lam i påsken f.eks, er skrevet for at du skal kunne putte kjøttet i ovnen og dra på skitur mens det putrer ivei. Anonymkode: 8e939...b21 Takk for tips 😊😊 Anonymkode: 89fa9...34e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. oktober 2019 #8 Del Skrevet 23. oktober 2019 2 timer siden, Anonym bruker skrev: Jeg freser de fort i stekepannen og legger de så i langpannen. Heller på kokende vann og litt smør, salt og pepper og setter i stekeovnen på rundt 100 grader i flere timer, gjerne 3-4 ihvertfall. Blir så møre at du knapt trenger kniv, og har kreften fra pannen i sausen. Nydelig middag. Ikke noe problem å gå fra stekeovnen ved langtidssteking av kjøtt, mange oppskrifter er jo laget sånn. Se på oppskriftene for langtidssteking av lam i påsken f.eks, er skrevet for at du skal kunne putte kjøttet i ovnen og dra på skitur mens det putrer ivei. Anonymkode: 8e939...b21 Dette 😊 Anonymkode: 8fb96...e81 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. oktober 2019 #9 Del Skrevet 23. oktober 2019 6 timer siden, Anonym bruker skrev: Jeg freser de fort i stekepannen og legger de så i langpannen. Heller på kokende vann og litt smør, salt og pepper og setter i stekeovnen på rundt 100 grader i flere timer, gjerne 3-4 ihvertfall. Blir så møre at du knapt trenger kniv, og har kreften fra pannen i sausen. Nydelig middag. Ikke noe problem å gå fra stekeovnen ved langtidssteking av kjøtt, mange oppskrifter er jo laget sånn. Se på oppskriftene for langtidssteking av lam i påsken f.eks, er skrevet for at du skal kunne putte kjøttet i ovnen og dra på skitur mens det putrer ivei. Anonymkode: 8e939...b21 Det ble veldig godt 👏👏😀😀 Tips til god saus? Anonymkode: 89fa9...34e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. oktober 2019 #10 Del Skrevet 23. oktober 2019 23 minutter siden, Anonym bruker skrev: Det ble veldig godt 👏👏😀😀 Tips til god saus? Anonymkode: 89fa9...34e Enten skysaus, som jo er enklest. Bare siler innholdet i langpanna over i en kjele, lar koke litt så det reduseres og smak til med ønsket tilbehør. Anbefaler en fløteskvett, en buljongterning, litt soyasaus, salt og pepper. Kan også ha i litt sennep, tyttebær e.l Eller du lager en vanlig brun saus og sper i kraften fra langpannen. Også enkelt, og veldig godt. Anonymkode: 8e939...b21 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hengebukksvinet Skrevet 23. oktober 2019 #11 Del Skrevet 23. oktober 2019 8 timer siden, Anonym bruker skrev: Jeg freser de fort i stekepannen og legger de så i langpannen. Heller på kokende vann og litt smør, salt og pepper og setter i stekeovnen på rundt 100 grader i flere timer, gjerne 3-4 ihvertfall. Blir så møre at du knapt trenger kniv, og har kreften fra pannen i sausen. Nydelig middag. Ikke noe problem å gå fra stekeovnen ved langtidssteking av kjøtt, mange oppskrifter er jo laget sånn. Se på oppskriftene for langtidssteking av lam i påsken f.eks, er skrevet for at du skal kunne putte kjøttet i ovnen og dra på skitur mens det putrer ivei. Anonymkode: 8e939...b21 Støttes👆👆👆 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. oktober 2019 #12 Del Skrevet 23. oktober 2019 5 timer siden, Anonym bruker skrev: Enten skysaus, som jo er enklest. Bare siler innholdet i langpanna over i en kjele, lar koke litt så det reduseres og smak til med ønsket tilbehør. Anbefaler en fløteskvett, en buljongterning, litt soyasaus, salt og pepper. Kan også ha i litt sennep, tyttebær e.l Eller du lager en vanlig brun saus og sper i kraften fra langpannen. Også enkelt, og veldig godt. Anonymkode: 8e939...b21 Takk for tips 😍 Anonymkode: 89fa9...34e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå