Gå til innhold

Feiring av barnets første år


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Vi har ikke feiret verken dåp eller navnefest for våre små. Har heller valgt å fokusere på en større 1 årsdagsfeiring for å gjøre litt ekstra stas på den lille som har kommet til verden og gjennomgått sitt første år. Vi har servert flott mat og kaker som som om det skulle vært navnefest eller dåp og har invitert rundt 30 familiemedlemmer. 

Nå er minstemann 10 mnd og situasjonen per i dag er veldig annerledes enn tidligere. Jeg har fått mye dårligere helse og med stadige sykehusbesøk. Og et viktig familiemedlem som på mange måter var limet i storfamilien er borte..

Vi lurer derfor på om vi skal droppe den store 1årsdagen denne gangen. Tenker at lille er så liten at det egentlig ikke betyr så mye, så lenge han får kjærlighet og kaker med oss nærmeste i familien som kjenner han best. Han vil jo da nok få en del mindre gaver enn sine søsken, men vi som foreldre vil jo sørge for at han ikke blir forskjellsbehandlet når det kommer til gaveverdier. Vi vil da feks kunne supplere ved å bruke pengene vi ville brukt på mat osv til å kjøpe noe fint symbolsk til ham eller sette dem på hans egne sparekonto.

Barnefar er derimot den av oss som er mest i tvil om at dette er riktig. Han får vondt av sønnen sin fordi han mener det ikke blir gjort like mye stas på ham som søsknene. Vi har nemlig lagt mye oppmerksomhet rundt denne dagen bla i fotoalbum. Og da har vi ikke noe tilsvarende å vise til.

Hva mener dere?

Og har dere evt noen forslag til alternative måter å gjøre det på?

 

Anonymkode: 4882a...f79

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...