Gå til innhold

Vannlekkasje kjøkken


katrinemh

Anbefalte innlegg

Hei!
Blir ett litt langt innlegg, kanskje litt rotete, men ja..

Fikk vannlekkasje på kjøkkenet i sommer etter at en reparatør på oppvaskmaskinen ikke strammet opp koblingen på en slange han hadde byttet. Dette resulterte i at gulvet på kjøkkenet este opp, å siden vi har samme gulv i stue og kjøkken, så må hele gulvet byttes ut. Samtidig har vannet trekt opp i sokklen på kjøkkeninnredning på samme side. Dette er nå 8 uker siden.

Da dette går på borettslaget sin forsikring, så har forsikringen leid inn et firma for å ta seg av vannlekkasjen. Kontaktpersonen vår i dette firmaet var snar med å komme på befaring, men etter det så har ting gått tregt. Vi fikk beskjed om at hvis vi pakket ned kjøkken og stue selv, så skulle vi få kompensasjon for timene vi brukte. Vi har også ordnet egen lagringsplass og boplass når renoveringen skjer. 

Vi fikk beskjed om at det skulle være oppstart mandag 26.august, så vi pakket ned å flyttet inn i campingvognen vår. Mandagen kom, men vi hørte ikke noe i fra dem (ikke hadde det vært noen for å hente nøkler til leiligheten), så vi kontaktet dem for å høre hva som skjer, å da fikk vi til svart at "neeei, dem kom seg jo ikke inn da dem ikke hadde nøkler, men de var sendt på ett annet oppdrag i stedenfor, så blei ikke oppstart før tirsdagen." Fikk overlevert nøkler, å de var der på tirsdagen å reiv opp gulvet og reiv ut kjøkkenet. Dette var på tirsdagen, å etter det har dem ikke vært i leiligheten.. Man skulle jo tru at dem skulle komme tilbake å sette inn noen form for byggtørker og rive opp gulvbelegg som er begynt å muggle? 

Vi har sport ved flere tilfeller om å få ett møte med renoveringsfirmaet om hva som må gjøres/ikke gjøres, hva som dekkes, hva som ikke dekkes, tidsforbruk, hva vi kan gjøre selv, hva vi får i kompenasjon osv. men har altså ikke fått dette. Det har vært enveiskommunikasjon fra vår side hele veien, uten noen som helst av informasjon fra firmaet. Eller jo, de ringte på tirsdagen å sa at "er dere klar over at dere har sølvkre på kjøkkenet?" Nei, det var vi ikke klar over, men hva kan man regne med når det ligger fukt og mugg under gulvet i 8 uker? Er jo perfekte forhold for sølvkre.

I dag, fredag, fikk samboeren ett møte med kontaktpersonen vår fra firmaet, men vi ble ikke mindre stresset av dette da det viser seg at de har kastet hele kjøkkenet, ikke bare den delen som var fuktskadet (to sider på kjøkkenet), så nå MÅ vi ha helt nytt kjøkken.. Hva prisen på dette blir vet vi ikke enda.. Vi har i forkant av dette vært hos ett firma å tegnet nytt kjøkken, men ingenting har vært avgjort da vi ikke vet pris på det vi må ut med, å hva forsikringen dekker. Så nå mener firmaet at VI har ett problem!? Skal ikke de måtte erstatte den delen av kjøkkenet som de har kastet, UTEN godkjenning fra oss? 

Er det virkelig sånn her ting skal være? At vi ikke skal få noen som helst informasjon? Kan de virkelig være så useriøse?
Hva har dere fått i timespris for nedpakking? Hvor lang tid må man regne med at dem bruker? Er det noe vi kan gjøre for å få ting til å skje, litt fortere?

Ikke nok med dette, men vi opplyste for 8 uker siden om at vi venter ett til barn i oktober, å at vi måtte ha alt i orden til da.. Å sånn som det ser ut nå, så vet jeg ikke om vi klarer å komme oss inn i leiligheten igjen før ungen er kommet, så jeg er så SINNSYKT stresset av hele opplegget.. 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...