Anonym bruker Skrevet 22. august 2019 #1 Del Skrevet 22. august 2019 Både på brødskiva og til varmmat. Her brukes det alltid Norvegia, men ser jo at det er billigere guloster der ute. Tenkte å teste, men kunne være greit å få en liten pekepinn på hvor starte Hvilken smelter bra, er det noen av de man bør styre unna? Hvilken bruker dere? Anonymkode: d6268...fd0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. august 2019 #2 Del Skrevet 22. august 2019 Nei, de er ikke gode. Anonymkode: 11361...d92 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. august 2019 #3 Del Skrevet 22. august 2019 Alle er gode til varmmat, bare de heter noe med "ost". Feks "topping" kjøper jeg ikke, den inneholder ikke ost. Anonymkode: 02d65...2ab Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. august 2019 #4 Del Skrevet 22. august 2019 Kun Jarlsberg godtas av mann og barn. Jeg er litt "ost er ost" Anonymkode: db795...b73 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. august 2019 #5 Del Skrevet 22. august 2019 Synes alle ostene smaker det samme. Bruker å kjøpe first price. Smaker ikke noe forskjell på de Anonymkode: 7cf97...ff4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. august 2019 #6 Del Skrevet 22. august 2019 1 minutt siden, Anonym bruker skrev: Synes alle ostene smaker det samme. Bruker å kjøpe first price. Smaker ikke noe forskjell på de Anonymkode: 7cf97...ff4 Smelter den bra? Anonymkode: d6268...fd0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. august 2019 #7 Del Skrevet 22. august 2019 3 minutter siden, Anonym bruker skrev: Smelter den bra? Anonymkode: d6268...fd0 Ja. På samme måte som andre oster Anonymkode: 7cf97...ff4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. august 2019 #8 Del Skrevet 22. august 2019 Akkurat nå, Anonym bruker skrev: Ja. På samme måte som andre oster Anonymkode: 7cf97...ff4 Ikke alle gjør det. Prøvde en fra et billigmerke engang, og den smeltet ikke ordetlig, lå bare som et ekkelt lokk. Men kan ikke huske hvilken det var. Hi Anonymkode: d6268...fd0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. august 2019 #9 Del Skrevet 22. august 2019 Til brødskive liker jeg best Norvegia eller Jarlsberg. Men til smelting, funker de billige like bra. Anonymkode: 7e4e1...df4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. august 2019 #10 Del Skrevet 22. august 2019 Hvis man kjøper poser med ferdigrevet «ost» er det stor forskjell på billig og dyr. Den billige er ofte ikke ost, og får en merkelig konsistens og smak. Vi pleier å skille mellom ost til pålegg (da går det i Jarlsberg eller Norvegia) og ost til matlaging, altså ost til taco, pizza, lasagne, toast+++ som vi rasper hjemme. Til det er first price super. Kjøper gjerne et par kilo om gangen, kjører gjennom kjøkkenmaskinen og fryser flate pakker med revet ost, så tar vi bare opp når vi trenger. Anonymkode: 5e31c...87d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. august 2019 #11 Del Skrevet 22. august 2019 Extra sin ost er faktisk veldig god.👍🏻 God smelteevne og smak. Lett blanding mellom Jarlsberg og Norvegia kjennes det ut som. Av alle billigoster er Extra best👍🏻 Anonymkode: 09d13...f51 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå