Anonym bruker Skrevet 22. august 2019 #1 Del Skrevet 22. august 2019 Hvilke bær/frukt liker dere best som topping på pavlova? Og bruker dere kun krem eller krem blandet med vaniljekrem? Anonymkode: 76d9f...746 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. august 2019 #2 Del Skrevet 22. august 2019 Enten bruker jeg en blanding av vaniljekrem og vanlig krem eller var har gul krem (samme som på suksesskake) under og vanlig krem over. På toppen synes jeg det er best med jordbær, bringebær, blåbær og sjokoladebiter. Anonymkode: 47a5a...bd1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. august 2019 #3 Del Skrevet 22. august 2019 Jeg lager vaniljekrem, oppskrift fra krem.no, og blander den med pisket krem. På toppen liker jeg jordbær, blåbær, bringebær og mynte. Kan også utvide med granateple, kiwi og fersken. Anonymkode: fd9aa...f2e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. august 2019 #4 Del Skrevet 22. august 2019 Bruker en blanding av eggekrem og vanlig pisket krem. Pleier å ha jordbær, kiwi, blåbær (hvis det er sesong eller jeg har i fryseren), og banan. Hvis jeg baker til andre spør jeg hva de vil ha på. Anonymkode: 13f85...5ca Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. august 2019 #5 Del Skrevet 22. august 2019 Jeg bruker en blanding av vaniljekrem og vanlig krem og liker best å toppe med masse jordbær, bringbær og blåbær. Anonymkode: edf2b...682 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. august 2019 #6 Del Skrevet 22. august 2019 Halvblander krem og vaniljekrem. Noen ganger bruker jeg romkrem for litt variasjon. Pynter med jordbær, bringebær, blåbær og kiwi eller grønne druer. (Blir et fint fargespill) Har på blader med sitronmelisse og strør melis over! Anonymkode: a8d97...825 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. august 2019 #7 Del Skrevet 22. august 2019 Blander krem og vaniljekrem. Har på de bærene som har god smak etter sesong. Smelter litt sjokolade og har over for å få den littfinere. Anonymkode: bb7d7...a09 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. august 2019 #8 Del Skrevet 23. august 2019 Vaniljekrem først, krem på toppen. Mest populært med bringebær, kiwi og pasjonsfrukt her. Anonymkode: f7f3b...7f3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. august 2019 #9 Del Skrevet 23. august 2019 11 timer siden, Anonym bruker skrev: Halvblander krem og vaniljekrem. Noen ganger bruker jeg romkrem for litt variasjon. Pynter med jordbær, bringebær, blåbær og kiwi eller grønne druer. (Blir et fint fargespill) Har på blader med sitronmelisse og strør melis over! Anonymkode: a8d97...825 Romkrem🤢 Liker noen det altså? Hater når en tar en kakebit som ser god ut, også er det hatt i det. Men man må jo spise opp. Anonymkode: 967b4...87d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå