Anonym bruker Skrevet 20. mai 2019 #1 Del Skrevet 20. mai 2019 Jeg tenkte å lage litt fiskegrateng og lasagne i sånne aluminiumsformer man kan putte i frysen, men har aldri gjort det før. Skal jeg f.eks. vente med å ta på ost til lasagnen er helt avkjølt, og så rett i frysen? Eller bør den innom kjøleskapet først? Hva med steking etter frys? Hvor mange grader og hvor lenge? Anonymkode: bc944...4ea Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillesofie Skrevet 20. mai 2019 #2 Del Skrevet 20. mai 2019 Dette lurer jeg på også!Har nettopp gjort det samme - lagd opp masse aluminiumsformer med middager og fryst, men lurer litt på hvordan jeg skal steke dem opp igjen. Jeg lagde forøvrig lasagnen på vanlig vis,tok på ost og stekte i ca en halvtime før jeg frøs dem. Tenker å dekke til med folie på toppen før jeg steker dem så osten ikke blir svidd. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå