Gå til innhold

Lage mat til å fryse. Tips?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg tenkte å lage litt fiskegrateng og lasagne i sånne aluminiumsformer man kan putte i frysen, men har aldri gjort det før. Skal jeg f.eks. vente med å ta på ost til lasagnen er helt avkjølt, og så rett i frysen? Eller bør den innom kjøleskapet først? Hva med steking etter frys? Hvor mange grader og hvor lenge?

Anonymkode: bc944...4ea

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Dette lurer jeg på også!Har nettopp gjort det samme - lagd opp masse aluminiumsformer med middager og fryst, men lurer litt på hvordan jeg skal steke dem opp igjen. Jeg lagde forøvrig lasagnen på vanlig vis,tok på ost og stekte i ca en halvtime før jeg frøs dem. Tenker å dekke til med folie på toppen før jeg steker dem så osten ikke blir svidd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...