Gå til innhold

Mat i kantine


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg er i overkant bekymret/skeptisk for mat i svangerskapet. Er i uke 7.

vi har kantine på jobb der en dame komme å lager til brødmat og salatbar til oss. 

Salatbaren spise jeg ikke fra da jeg ikke aner om grønnsakene er vasker godt nok og om holdbarhetsdato til kjøttet. Denne står også lenge ute før hun setter det kaldt igjen.

men hva med brødmaten? Holder meg unna pålegg man ikke skal spise men her er det en stor kantine så mange tar på maten/brødet før meg. Hva tenker dere om dette? Eller er jeg i overkant hysterisk?

De andre kan feks ta på røkelaksen for så å ta seg agurk, ellee hvitost... og jeg aner heller ikke hvordan deres håndhygiene er. 

Anonymkode: 0a11a...8ae

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...