Gå til innhold

Tips til grillmat?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg vil gjerne ha noen gode tips, til hva man kan grille til litt sære barn. fikk de bestemme så hadde det vært prior ostepølse på grillen hver gang. Men er det fint vær, og man griller plutselig en uke i strekk, så funker det dårlig. 

Ene barnet like okse kjøtt, begge liker kylling og laks, begge liker mat laget av kjøttdeig. Men greit med tips til hvordan gjøre det mer spennende. Vi har alltid salat til, da de ikke liker grilla grønnsaker. 

Anonymkode: 4b7d7...a3d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi griller mye hele året, og vi lager tilbehøret inne. Saus, ovnsbakte poteter, fløtegratinerte poteter, pommes frites (i langpanna), ris, pasta osv. 

Vi griller en del grønsaker, som asparges, maiskolber ol, men vi lager også grønnsaker inne. 

I går hadde vi helstekt indrefilet av gris, ovnsbakte poteter, soppssaus og stekte grønnsaker. Tidligere i påsken hadde vi grillspyd med marinert kyllingfilet, grillet asparges, maiskolber og fløtegratinerte poteter. Vi hadde også bakt potet en dag, med kryddersmør, masse salatgrønnsaker og kokt skinke i terninger på. 

Anonymkode: 3a763...7b4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

- skattekister - da blir ikke grønnsakene helt som grillet, kanskje det kan passere. https://3iuka.no/oppskrifter/sei/havets-skattkiste-pa-grill/
- vannmelon
- grillspyd med fisk, kylling, kjøttboller, bacon, pølsebiter. Ha forskjellige krydder/marineringer - satay, sursøt, peanøttsaus,
- lage spyd med kjøttdeig. Ha kjøttdeig i en bolle og ha i det du vil, f.eks forskjellig krydder  parmesan eller annen ost, løk, paprika. Klapp den flat og bre den rundt spydene som en pølse
- fiskepinner - legg de på aluminiumsfolie, fiksekaker, fiskeburger
- lakseburger eller laksenuggets
- panert kylling eller kjøtt  i strimler

Anonymkode: 14b09...769

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pitabrød. Istede for kjøttdeig i pitabrød kan dere ha grillet kjøtt i ulike slag. Vi pleier å bruke marinert kyllingfilet i biter. Det går fint å grille, men lurt å ha ett lag med aliuminiumsforlie under kjøttet om du bare har rist å grille på. Vi har en rar form på grillen, tror den egentlig er til å ha wok på grillen med, men vi bruker den til kjøtt i biter. 

Anonymkode: 28949...811

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...