Anonym bruker Skrevet 20. april 2019 #1 Del Skrevet 20. april 2019 Dersom jeg åpner en karbonadedeig i dag og bruker halve, og pakker resten godt inn og setter i kjøleskapet igjen, vil den andre halvdelen holde seg til i morgen? Anonymkode: d8179...913 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. april 2019 #2 Del Skrevet 20. april 2019 Til imorgen går helt fint. Lengre enn det så bør den gå i fryseren. Anonymkode: 6f7d2...afe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. april 2019 #3 Del Skrevet 20. april 2019 Ja👍 Men like lurt å steke alt i dag. Sånne varer står seg visstnok bedre når de er stekt. Anonymkode: 1ec6b...851 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 21. april 2019 #4 Del Skrevet 21. april 2019 Vi er 1 voken og 1 barn her og bruker alltid kun halve pakka. resten klemmer jeg flatt i en brødpose og slenger i fryseren. Går veldig fort å tine opp igjen. Anonymkode: 98b9a...a98 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 21. april 2019 #5 Del Skrevet 21. april 2019 Herregud. Har ingen av dere lært tilstrekkelig om råvarer til at dere klarer å lukte dere fram til om kjøttet er ok? Det holder mye lengre enn til i morgen, hvis ikke pakka hadde utløpsdato i forgårs da? Anonymkode: d809e...cb9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå