Anonym bruker Skrevet 21. mars 2019 #1 Del Skrevet 21. mars 2019 Jeg liker ikke baconlukt. Og jeg liker ikke dryppende bacon. Hvordan kan jeg få slik bacon? Anonymkode: c8ca6...13c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 21. mars 2019 #2 Del Skrevet 21. mars 2019 Bacon skal stekes lenge på medium varme. Ser veldig mange steker med for sterk varme Anonymkode: 16c19...3e8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 21. mars 2019 #3 Del Skrevet 21. mars 2019 Inni steikovnen Anonymkode: 3a7c0...cdd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 21. mars 2019 #4 Del Skrevet 21. mars 2019 Steker det i ovnene. God avstand på stekebrett, 200-220 grader i 10-13 minutter. Legger baconet på kjøkkenpapir så det får tørket av seg når det er ferdig. Blir alltid godt og sprøtt, uten søl. Anonymkode: 62244...b6b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 21. mars 2019 #5 Del Skrevet 21. mars 2019 Hvis du absolutt ikke liker baconlukt og vil ha sprøtt, ikke dryppende bacon legger du bacon på kjøkkenpapir på en tallerken og steker det i microen til det er sprøtt,( eller til det er som du ønsker det). Nesten ikke lukt og kjøkkenpapiret har trukket til seg overskuddsfettet. Anonymkode: f3ffe...622 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MTF Skrevet 21. mars 2019 #6 Del Skrevet 21. mars 2019 (endret) Vi steker det i stekeovnen. Har bacon på en bakepapirkledt langpanne og ha bakepapir oppå også. Ingen fettsprut og perfekt stekt og sprøtt hver gang. Legger det på kjøkkenpapir rett etter steking, som da tiltrekker seg det dryppende fettet. Endret 21. mars 2019 av MTF Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 21. mars 2019 #7 Del Skrevet 21. mars 2019 9 minutter siden, Anonym bruker skrev: Bacon skal stekes lenge på medium varme. Ser veldig mange steker med for sterk varme Anonymkode: 16c19...3e8 Hvor ser du veldig mange som steker bacon feil?? Ser aldri noen som steker bacon... Anonymkode: 3a7c0...cdd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 21. mars 2019 #8 Del Skrevet 21. mars 2019 9 minutter siden, Anonym bruker skrev: Steker det i ovnene. God avstand på stekebrett, 200-220 grader i 10-13 minutter. Legger baconet på kjøkkenpapir så det får tørket av seg når det er ferdig. Blir alltid godt og sprøtt, uten søl. Anonymkode: 62244...b6b Det griser endel inni stekeovnen da Anonymkode: c2aab...6c7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 21. mars 2019 #9 Del Skrevet 21. mars 2019 9 minutes ago, Anonym bruker said: Hvor ser du veldig mange som steker bacon feil?? Ser aldri noen som steker bacon... Anonymkode: 3a7c0...cdd Hyttetur, matlaging med venner, middagsbesøk? Eller familiefrokoster? Anonymkode: 16c19...3e8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MTF Skrevet 21. mars 2019 #10 Del Skrevet 21. mars 2019 15 minutter siden, Anonym bruker skrev: Det griser endel inni stekeovnen da Anonymkode: c2aab...6c7 Ikke hvis man legger bakepapir over - det gjør vi og det funker helt utmerket. Baconet blir sprøtt og godt, passe stekt og ovnen blir ikke nedgriset av fett:-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sug lut Skrevet 21. mars 2019 #11 Del Skrevet 21. mars 2019 På medium varme fra tørr, kald panne. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 21. mars 2019 #12 Del Skrevet 21. mars 2019 Akkurat nå, MTF skrev: Ikke hvis man legger bakepapir over - det gjør vi og det funker helt utmerket. Baconet blir sprøtt og godt, passe stekt og ovnen blir ikke nedgriset av fett:-) Er det mulig, det har jeg ikke tenkt på engang 😄 Det skal jeg teste neste gang Anonymkode: c2aab...6c7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 21. mars 2019 #13 Del Skrevet 21. mars 2019 Jeg steker det så vanvittig feil at jeg sikkert burde bli kastet ut her ifra: Smør i panna, høy varme, kort tid på hver side. Løft over på tørkepapir til det er kjølig -> Perfekt sprøtt bacon akkurat slik jeg liker det. Anonymkode: 723d1...8ae Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 21. mars 2019 #14 Del Skrevet 21. mars 2019 6 minutter siden, Anonym bruker skrev: Jeg steker det så vanvittig feil at jeg sikkert burde bli kastet ut her ifra: Smør i panna, høy varme, kort tid på hver side. Løft over på tørkepapir til det er kjølig -> Perfekt sprøtt bacon akkurat slik jeg liker det. Anonymkode: 723d1...8ae Steker bacon i smør?? Anonymkode: bcbcf...ca3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 21. mars 2019 #15 Del Skrevet 21. mars 2019 Legger det på bakepapir i langpanna, snur de etter halvgått tid og steker i ca 10-15 min på ca 200 grader. Tar ut panna, legger baconet på kjøkkenpapir og tørker av det oppå med kjøkkenpapir, også spiser jeg det. Passe sprøtt og ikke noe dypping av fett. https://www.kk.no/mat/slik-far-du-perfekt-bacon/67884349 Anonymkode: b5052...93f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå