Gå til innhold

Giske-hateren


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Kjære vene, nå må dere gi denne Giske-hateren en skarp advarsel. Brukeren sprer edder og galle i tråd etter tråd, i helt vanvittig tempo og med en retorikk som er bak alle mål. 

Greit nok at Giske så absolutt driter på draget og gjør dumme valg, men hvorfor tillates det at en anonym bruker hetser ham og også sprer rykter og usannheter i de styggeste ordelag? 

Brukeren sammenligner dessuten Giske med Øygard, noe som også er helt feilslått. Øygard ble anmeldt, siktet og dømt i en ordentlig stygg overgrepssak. Giske er ikke, så vidt jeg vet, ikke engang anmeldt, selv om varslersakene mot ham forsåvidt er stygge nok. Brukeren sprer hatretorikk og tillegger offentlige personer egenskaper ingen av oss kan vite at de har. 

Vær så snill, vær modne og ordentlige moderatorer. 

Anonymkode: 03152...969

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi har et regelverk og rutiner vi følger. Såfremt brukere ikke driver med grove brudd på norsk lov har vi metoder og følger de opp. Så det kan virke som om tiltak ikke blir gjort når det tar litt tid. Det er dessverre heller ikke alltid de samme brukerne som poster innlegg om det samme selv om det er samme tema.

Ann Christin, admin

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...