Anonym bruker Skrevet 20. februar 2019 #1 Del Skrevet 20. februar 2019 Det sto at den feks kunne settes i kjøleskap for å bli avkjølt, men jeg satte bare pannen i kaldt vann til den var kald nok til å tas i og siden har den stått på benken, men nå er den stivnet såpass at den hvertfall ikke kan tømmes/strøes over kaken, den må smøres ganske hardt.. Så det blir liksom ikke den fine danderingen jeg hadde sett for meg🙄🙈 Så, kan jeg sette pannen på svak varme slik at den mykner igjen, eller ødelegger jeg hele greien igjen da?🤔🙄🙈😅 Anonymkode: 51bf8...ff2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå