Gå til innhold

Nytt spørsmål om karamellsausen min! Som jeg fikk til!👌😁 På en måte hvertfall..Nå en ny problemstilling..


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Det sto at den feks kunne settes i kjøleskap for å bli avkjølt, men jeg satte bare pannen i kaldt vann til den var kald nok til å tas i og siden har den stått på benken, men nå er den stivnet såpass at den hvertfall ikke kan tømmes/strøes over kaken, den må smøres ganske hardt.. Så det blir liksom ikke den fine danderingen jeg hadde sett for meg🙄🙈

Så, kan jeg sette pannen på svak varme slik at den mykner igjen, eller ødelegger jeg hele greien igjen da?🤔🙄🙈😅

Anonymkode: 51bf8...ff2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...