Jump to content
Anonym bruker

Sliter med å finne navn til ungen. 🙄

Recommended Posts

Anonym bruker

Hei! Jeg er 5,5 måneder gravid nå på vei, har igrunn funnet ett navn jeg liker veldig godt! Men samboer mener det er litt oppbrukt da vi vet om 2 andre som har kalt ungen sin for dette. Ikke noen vi snakker med men noen vi vet hvem er. 

Jeg synes også ett annet navn er grådig fint, uten å nevne det her. Nevnt navnet for samboer også, han synes det er fint. Men ene jeg holdt på med i noen måneder har nettopp fått unge også og kalt ungen sin for det jeg ønsker. Det er jo da noe jeg tenker en del på om det blir teit å kalle min unge for det samme? Samboer vet hvem han er også og snakker med han innimellom mtp jobbsammenheng. 

Er det teit av meg å kalle ungen min for det samme som en som Jeg holdt på med for lenge siden? Vi bor liksom alle i nærheten. Type halvtime unna ish.

Anonymkode: 2bc2d...68b

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Anonym bruker

Nei absolutt ikke, hvis ikke navnet er sjeldent. Ingen eier navn. Er det et vanlig normal navn så hadde jeg ikke brydd meg. Vet om to kusiner som begge heter Hannah, men der spurte den ene om det var greit, og det var det. Det er 12 år forskjell på jentene.

Anonymkode: c7dd5...578

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mamaraptor

Hvis det ikke er noen dere har mye med å gjøre, så kjør på! Og er det noen dere har mye med å gjøre så snakk med de om det og kjør på da og☺️ Skal barnet ditt «gå glipp av» å få det fineste navnet du vet fordi noen andre heter det? Kanskje til og med noen h*n ikke kjenner en gang?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pobie

Nei, det er ingen som eier navn. Hvis det var søsteren din sitt barn eller noen du omgåes med flere ganger i uka kunne det blitt litt rart, men når det er snakk om bekjente som dere ikke er venner med og som nevnes kun en gang iblant ville jeg ikke tenkt to ganger hvis det var et navn jeg virkelig likte.

Med mindre du finner opp ditt eget navn (ikke lurt) vil du få problemer med å velge navn dersom du ikke kan kjenne noen med navnet du liker engang.

Vi valgte et navn som et vennepar brukte et par år før oss. Jeg tenkte ikke over at det var det samme navnet før flere uker etter vi hadde bestemt oss. Det har ikke vært noe problem i det hele tatt. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...