Jump to content
Stineb90

Symptomer på spontanabort?

Recommended Posts

Stineb90

Noen som har gått gjennom en spontanabort som kan beskrive hvordan det gikk for seg? Symptomer osv?

Hadde mensen siste uke i november og i midten av desember kjente jeg symptomer på graviditet som stikninger i livmor og ømme pupper. Noen uker senere kom kvalmen, samme kvalme som jeg hadde i forrige svangerskap med brekninger. Bare at nå begynte kvalmen mye tidligere. Tok en tidlig test i uke 3 som viste svakt positiv. Tok ny test uken etter som viste negativ og enda en ny test på torsdag som viste negativ selv om mensen var 5 dager forsinket. 

Fredag ble kvalmen enda sterkere og jeg endte opp med å spy på formiddagen og følte meg elendig i formen resten av dagen. I går (lørdag) var jeg fortsatt slapp og kvalm. Kl 12 begynte jeg å blø og har fortsatt å blø i dag. Det minner ikke helt om vanlig menstruasjon. Blodet er liksom tjukt og veldig mørkt. Er små mørke klumper involvert og det henger ned som slim (beklager for detaljert beskrivelse). Hadde heller ikke helt vanlige menstruasjonssmerter. Kjentes ut som kynnere eller svake rier som strålte ned i lysken. I dag føler jeg meg litt bedre i formen, men er fortsatt småkvalm og kroppen føles litt svak. 

Jeg har vært veldig sikker på at jeg har vært gravid pga symptomene som har vært så likt forrige svangerskap, men har blitt veldig usikker pga de negative testene. Og da blir jeg jo også veldig usikker på om dette er en sa eller om det bare er vanlig mensen. Noen som har opplevd sa som kjenner seg igjen? Hvordan var deres sa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Anonym bruker

Håper du har vært til lege og ul nå og fått svar, men hørtes ut som en sa, ja. 🙁

Anonymkode: 01f82...b56

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...