Gå til innhold

Saus eller fett til svineribba?


Saus/sjy eller fett til svineribbe?  

32 stemmer

  1. 1. Saus/sjy eller fett til svineribbe?

    • Saus/ Sjy
      22
    • Ribbefett
      7
    • Begge deler
      3
    • Ingenting/ annet
      0


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

7 timer siden, Yellow Brick Road skrev:

Jeg kaller det ribbefett når jeg bruker det som ligger igjen i panna når ribba er stekt - rent teknisk blir det jo en blanding av fett, vann og kraft fra kjøttet. 

Det tror jeg de fleste gjør.

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...