Anonym bruker Skrevet 18. desember 2018 #1 Del Skrevet 18. desember 2018 Har bare sukrin hjemme mens oppskriften sier sukrinmelis ( skal lage lavkarbo marsipan ). Anonymkode: ab007...55d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 18. desember 2018 #2 Del Skrevet 18. desember 2018 Da må du nok lage det til melis selv, ellers vil du få en litt «knasende» marsipan Anonymkode: a6f0d...728 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 18. desember 2018 #3 Del Skrevet 18. desember 2018 Akkurat nå, Anonym bruker skrev: Da må du nok lage det til melis selv, ellers vil du få en litt «knasende» marsipan Anonymkode: a6f0d...728 Det er også veldig sannsynlig at marsipandeigen ikke kommer til å henge sammen. Anonymkode: a6f0d...728 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 18. desember 2018 #4 Del Skrevet 18. desember 2018 Det tviler jeg på, siden det brukes vanlig melis og ikke sukker i vanlig marsipan og. Sukkeret vil vel merkes ganske godt vil jeg tro, knasemarsipan Anonymkode: 1f230...3c2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 18. desember 2018 #5 Del Skrevet 18. desember 2018 Kanskje hvis du varmer sukrinen så den løser seg opp, sånn som det gjøres med tagatesse i denne oppskriften https://meglerfru1.blogg.no/1480623628_lavkarbo__marsipan.html Anonymkode: 1f230...3c2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå