Gå til innhold

kan jeg bytte ut sukrinmelis med sukrin?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Akkurat nå, Anonym bruker skrev:

Da må du nok lage det til melis selv, ellers vil du få en litt «knasende» marsipan 

Anonymkode: a6f0d...728

Det er også veldig sannsynlig at marsipandeigen ikke kommer til å henge sammen.

Anonymkode: a6f0d...728

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det tviler jeg på, siden det brukes vanlig melis og ikke sukker i vanlig marsipan og. Sukkeret vil vel merkes ganske godt vil jeg tro, knasemarsipan

Anonymkode: 1f230...3c2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...