Anonym bruker Skrevet 17. desember 2018 #1 Del Skrevet 17. desember 2018 Hvilket pålegg har dere i kjøleskapet i jula? Anonymkode: af403...a73 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2018 #2 Del Skrevet 17. desember 2018 Druesalat, eggsalat, røkt ørret, kjøttrull, kokt egg. Stort sett det som blir spist her😋 Anonymkode: dfa61...31a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2018 #3 Del Skrevet 17. desember 2018 Leverpostei, kokt skine, gul og brunost, bringebærsyltetøy, nugatti air (den eneste som ikke blir hard i kjøleskapet), salami og litt grønnsaker som tomat, agurk paprika osv. Altså stort sett det samme som ellers Anonymkode: f81ad...00b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sotosmor Skrevet 17. desember 2018 #4 Del Skrevet 17. desember 2018 Det samme som ellers i året, og julesylte. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skinnfilla Skrevet 17. desember 2018 #5 Del Skrevet 17. desember 2018 Jeg skal lage ( som hvert år) ; trekker bayonneskinke , kokt kålrabi lager kjøttkaker, en liten skinkestek og potetsalat eggerøre, eggehakk og kokt egg så kjøper jeg sild, sylte, ulike oster og rødbetsalat . lager maten lille julaften og vi spiser til kvelds og julemorgen. Pyntet bord og full oppdekking☺️ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2018 #6 Del Skrevet 17. desember 2018 Til vanlig er vi nøkterne når det gjelder pålegg. Men i jula vil jeg ha ALT! Jeg må ha spekemat, roastbeef, hjemmelaget rekesalat og leverpostei, gode oster, sylte, kjøttrull, røkelaks, gravet laks, egg, aspik, rødbetsalat, sild og masse godt tilbehør ❤️ Anonymkode: 5c9f8...e6c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
TinaK 1990 Skrevet 17. desember 2018 #7 Del Skrevet 17. desember 2018 Roastbiff, diverse «finere» ostetyper, mer variert kjøttpålegg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2018 #8 Del Skrevet 17. desember 2018 Røkelaks, diverse typer sild, kokt egg og eggerøre, potetsalat, waldorfsalat, fenalår, julepostei, rødbetsalat, greddost... Anonymkode: d1221...4a4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2018 #9 Del Skrevet 17. desember 2018 Røkelaks, diverse typer sild, kokt egg og eggerøre, potetsalat, waldorfsalat, fenalår, julepostei, rødbetsalat, greddost... Anonymkode: d1221...4a4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sug lut Skrevet 17. desember 2018 #10 Del Skrevet 17. desember 2018 Tunge (kokt og ferdig i fryseren, et digert beist) Røkelaks Sylte (mutterns) Sursild (muttern er på saken her også) Julepostei og rødbetsalat Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2018 #11 Del Skrevet 17. desember 2018 1 time siden, skinnfilla skrev: Jeg skal lage ( som hvert år) ; trekker bayonneskinke , kokt kålrabi lager kjøttkaker, en liten skinkestek og potetsalat eggerøre, eggehakk og kokt egg så kjøper jeg sild, sylte, ulike oster og rødbetsalat . lager maten lille julaften og vi spiser til kvelds og julemorgen. Pyntet bord og full oppdekking☺️ Kokt kålrabi som pålegg? Anonymkode: 48e81...d32 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2018 #12 Del Skrevet 17. desember 2018 Bøkerøkt skinke, hamburgerrygg, salami, frokostsalat, remulade, græddost, reke&krepsesalat, egg i en eller annen form, leverpostei og nyrørt syltetøy Anonymkode: 48e81...d32 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2018 #13 Del Skrevet 17. desember 2018 Reker, kokt tunge, kokt kålrabi, sylte, rødbetsalat, leverpostei, brie, multesyltetøy, sursild. Anonymkode: 2c86b...294 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skinnfilla Skrevet 17. desember 2018 #14 Del Skrevet 17. desember 2018 56 minutter siden, Anonym bruker skrev: Kokt kålrabi som pålegg? Anonymkode: 48e81...d32 Som oppå bayonneskinka, med grov pepper . Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå