Jump to content
Alicia82

Endelig gravid igjen etter å ha opplevd det forferdelige

Recommended Posts

Alicia82

Hei. 

Desember 2015 skulle vi ha fått ei lita jente (har to friske gutter, da 6 og 3 år). Ved ordinær ultralyd fant de avvik, hun var liten av vekst, hadde brokk, knyttede never og en skjevhet i ryggen. Det ble etter fostervannsprøve konstatert trisomi 18. Vi valgte å avslutte svangerskapet i uke 20 og måtte føde vår lille engel. Unødvendig å si at dette satte spor hos oss alle fire. 

Jeg har slitt endel med angst og depresjon i ettertid. Kunne ikke forstå meningen i hvorfor det skjedde. Ikke ble jeg gravid heller og det å ikke skulle få en lykkelig slutt på det hele var tøft å akseptere. Hadde egentlig gitt opp nå men oktober 2018 da fikk jeg positiv test. Herregud for en lykke! Og for en angst. Jeg veksler mellom himmel og helvete, klarer ikke å se for meg at det skal gå bra samtidig som jeg nyter hvert sekund med bonding. 

Jeg har aldri hatt så kraftige symptomer som denne gangen, er så kvalm at det nesten tar knekken på meg. Brystene har blitt større enn de noen gang har vært. Trøtt, sliten. Redd. 9+4 idag. Noen erfaringer? Jeg gruer meg så skrekkelig til ultralyd, fødsel og alt sammen. Er så medtatt allerede at det føles som om jeg ikke skal klare dette. Vet ikke hvor jeg vil med dette. Måtte bare få luftet tankene 😔

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Anonym bruker

Hei! Hvordan går det med deg nå? Har ikke sett det du skrev før nå, men håper det går greit med deg? 

Anonymkode: 74b5f...ddd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...