Gå til innhold

Jente 8 år, brukket fot, ferie?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Vi skal utenlands etter gipsen er tatt av. Tips til hva vi kan finne på i ferien med gips? Hun elsker å bade, og det er jo sydentemperaturer her hjemme. Dessverre har vi prøvd med slik pose fra apoteket pluss polstre henne selv, men gipsen ble våt og hun måtte ha ny. Fikk ikke badegips pga komplisert brudd. Må ha den i 3 uker til. Allerede gått 2 uker. Til nå har vi vært på hyttetur, sett på svaner, fisket, gått på kino, diverse aktiviteter inne. Vurderer et teaterstykke? Vi hadde tenkt oss på badeferie og telttur i fjellet, men det går jo ikke. Hun sitter for det meste i rullestol når vi skal noe siden det er tungt med krykker. Tips? Jeg klarer ikke å tenke 😅

Anonymkode: 3033c...d41

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ta med brettspill, kortstokk osv ut😊 Hva med en besøksgård og hilse på masse dyr? Båttur? Dra på biblioteket å lån bøker hun intetesserer seg for. I bokhandelen å kjøp aktivitetshefter. Er hun glad i håndarbeid eller interessert å lære det? Mandalas pleier å være populært i den alderen. "Skrapebilder" sånne svarte som du skraper frem istedenfor å tegne, kommer frem blanke fine streker under der du skraper. 

Kan dere dra på "telttur" i hagen? Sove ute på verandaen e.l. Piknikk i hagen..

Er det noen av vennene hennes som er hjemme eller er alle på ferie? Kunne sikkert vært koselig med besøk for henne. 

 

Lykke til med å finne på aktiviteter sammen og god bedring til datteren din👍

Anonymkode: ff139...33e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei.

Dumt med brekt bein, men det er slik som skjer. Kan bli lange dager nå på sommeren hvis hun sitter mye i ro. Kanskje prøve å komme ut i en park eller lignende og ta piknik, og ta med en venninne slik at hun har selskap. Kan være lurt å komme seg litt ut og få trent på å gå med krykker. Krykker er et populært leketøy så da kan jo hun og venninnen bytte på å gå runder med dem slik at de kan øve sammen. Av spill kan dere prøve ringspill eller bocca slik at hun kan sitte når hun spiller.

Eller så kan dere prøve å sette opp telt på verandaen og overnatte der. Da er det kort vei å gå inn på do samtidig som hun får prøve camping. Eller kanskje kle seg ut. Inviter venner og gi de en bunke kjoler og brukte klær og hatter som de kan kle seg opp i. Og hvis du har noen fargerike store sokker som hun kan ha på gipsen blir det det ekstra moro. 

 

Anonymkode: e60ec...fa9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stakkars jente!Dere isolerer jo henne inne! Hun har godt av å være ute selv om hun bruker krykker!

Anonymkode: a77f8...880

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Anbefaler tusenfryd eller tilsvarende, utrolig nok. 

For dere går bare rett forbi i alle køene - kjøre karuseller til dere besvimer av lykke 

Anonymkode: c026e...5ad

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...