Gå til innhold

Utålmodig i første pp, trenger en annens synspunkt


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg er i først pp. Positiv el test på dag 11 og 12. Er i dag på syklusdag 21. Har bare hatt en syklus etter pilleslutt, og den varte i 24 dager. På dag 19 kom det svake blødninger hele dagen, sterkere på dag 20 og litt mindre igjen i dag på dag 21. 

Har fått symptomer som mer tissetrengt, hodepine, litt kvalm/uvell og flere små kviser på haka og nesen. 

Fikk negativ test i går. Er det mensen som er kommet eller kan det være en festeblødning? Hva tror dere? 

Anonymkode: d710a...d80

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvis du hadde positiv el test dag 11 og 12, så slapp vel egget (selve eggløsningen) på dag 13 sånn ca. Dvs i dag på dag 22 er du 9 dpo (days past ouvation/9 dager siden eggløsningen). I forgårs på dag 20 var du bare på 7 dop og for svært mange alt for, alt for tidlig å teste positivt. 

Blødningen du evt har hatt kan stemme i lik grad med en festeblødning (ca en uke etter el), men du nevner og at du har hatt p-pilleslutt og kroppen kan klusse seg selv til med ulike hormoner pga du ikke går på p-piller mer.

Uansett, 7 dop er for mange alt for tidlig å teste positivt. For mange er det ikke mulig å få positiv test før kanskje dag 12-16. Noen heldige kan teste positivt fra dag 10, men jeg ville ventet til ikm.  Vet akkurat hvor vanskelig det er for jeg har svidd av flere tusenlapper på tester selv. Du må også gi kroppen tid og tenke at det kan ta en stund før du blir gravid, men for all del kan det være at du har en liten spire som holder på å utvikle seg allerede. 

Men prøv å vente til iallefall dag 12 (3 dager til?) Før du tar en ny test. Pust med magen, er du gravid så får du en positiv test. 

De beste ønsker for fremtiden. 

Anonymkode: 270f3...08c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og jo en ting til, mensen og graviditet kan gi ganske like symptomer før IKM, så det er bare å smøre seg med tålmodighet. Muligens fordi man er mer obs på hvordan kroppen oppfører seg fordi man er spent på en graviditet og kjenner mer etter. Uansett, lykke til! 

Anonymkode: 270f3...08c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...