Gå til innhold

Medium stekt kjøtt


Solformørkelse

Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg er full klar over at man skal spise gjennomstekt kjøtt. Men i går var jeg på en tilstelning med 3 rettets middag og fikk servert indrefilet. Den så ut til å være medium stekt,var litt dekket av saus. Men det er vel vanlig å servere det.Kjenner at panikken tok meg litt idag.

Er det stor fare for å bli smittet av tokoplasmose i Norge? Dør toxoplasmose om kjøttet hat vært fryst? Det et vel stor sjanse for at det har vært fryst vil jeg tro.

 

Bekymret..🤔

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...