Solformørkelse Skrevet 26. mai 2018 #1 Del Skrevet 26. mai 2018 Hei! Jeg er full klar over at man skal spise gjennomstekt kjøtt. Men i går var jeg på en tilstelning med 3 rettets middag og fikk servert indrefilet. Den så ut til å være medium stekt,var litt dekket av saus. Men det er vel vanlig å servere det.Kjenner at panikken tok meg litt idag. Er det stor fare for å bli smittet av tokoplasmose i Norge? Dør toxoplasmose om kjøttet hat vært fryst? Det et vel stor sjanse for at det har vært fryst vil jeg tro. Bekymret..🤔 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144348464-medium-stekt-kj%C3%B8tt/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå