Gå til innhold
Anonym bruker

Spenningshodepine - er det håp?

Anbefalte innlegg

Anonym bruker

Datter på 11år har strevet med hodepine i 4-5 år (siden skolestart). Hun beskriver det som et bånd som strammer rundt hodet. Hun kan ikke huske sist hun IKKE hadde vondt i hodet så dette er noe hun kjenner på hver dag i varierende grad. For oss høres det ut som spenningshodepine. Hun har jevnlig fravær fra skolen pga hodet (flere dager i måneden). Hun blir fort sliten, orker ofte ikke ha for mange venner på besøk og det går ut over hennes sosiale liv. Nå merker vi også at hun begynner å henge litt etter i matte (pga fravær og mye sliten, vanskelig konsentrere seg).

Opp igjennom årene har vi vært hos fastlege, tatt blodprøver, tatt MR av hodet, sjekka syn og hun vært masse til behandling hos kiropraktor men uten at noe av dette hjelper henne.

Noen med samme erfaringer? Er det noe som kan hjelpe jenta vår?

Anonymkode: e24e4...348

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Anonym bruker

Problemene startet når hun begynte på skolen. Hva er det ev. med skolen som gjør at hun blir så stresset og sliten at hun reagerere med muskelspenninger og hodepine? Trives hun ikke? Mobbes hun? Er hun en enorm streber og redd for å ikke lykkes, eller sliter hun med å skulle vises i klasserommet? Hvordan er klassemiljøet - er det veldig mye bråk? Kan hun være høysensitiv? I så fall må hun lære seg teknikker for å beskytte seg selv, ta pauser osv. for å fungere normalt i normale situasjoner.

Kan det være andre ting hun opplever som dere ikke vet om? Andre som plager henne eller som gjør ting med henne de ikke skal?

Ellers - hvordan er hennes fysiske form? Og hvordan er holdningen hennes? Kanskje er hun for dårlig form eller sitter veldig feil slik at det gir unødvendige spenninger som igjen gir henne hodepinen?

Anonymkode: 5a153...7a4

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her