Jump to content
Sign in to follow this  
Tigerliilje

Klarsynt infomasjon økonomi

Recommended Posts

Tigerliilje

Det vart sletta det en skreiv at "Jeg tar meg betalt for å se" og da vil eg seie noe. Det er greit å ta seg betal visst du er registrert som firma i Brønnøysundregisterne, du kan arbeidet, og du har erfaring og gode referanser. Mi erfaring er at det er greit at en vil ha betalt når en er på arbeid, en leverer en tjeneste og klientene betaler for den. Det som ikke er greit, er at noen vil ha betalt for å bruke klarsynet sitt uten om arbeid. Du kan velge arbeidstider, du kan velge å sette opp klienter da du er på arbeid.

Eg vil ikke ta inn klienter før 1 Juni. Det er fullt dessverre. Dette er utenfor arbeidstid, og eg vil ikke ta betalt for det. Du må gjerne skrive, og har eg tid før 1 Juni, vil eg svare deg.

Det er og noe til eg vil ha sagt. Det er ikke mulig å gi en korrekt reading på de som ikke vil gi meg navnet og fødselsdatoen. Eg har fulle timelister i 2 måneder og overarbeida nok som det er, og mail som begynner med "Jeg forlanger at du ser på meg, og fortell alt du ser" det er ikke så veldig greit. 

De eg kan se av det eg har lest igjennom her, de som de som ser har skrive, de er skremmande lesning. De vet veldig godt at informasjon og slike svar er taushetsbelagt og at slik informasjon ikke skal offentleggjerast. 

Det vil være noen som må ha oppfølging og da vil de få det. Da blir de overført til klienter i arbeidstid, og må betale for det. 

Mvh Tigerlilije

Edited by Tigerliilje

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...