Jump to content
Lilije

Donor

Recommended Posts

Lilije

:strix:Eg er lykkelig gift med en mann. Me må bruke donor pga mannen er steril. Me prøvde i 10 år på naturmetoden. :sur: Det har vore vanskelig å leite å godta at donor var det einaste me kunne gjere. Det vart vurdert sperm bank og det ville eg ikkje. Det var då me gav opp håpet at eg ville høyre med ein venn av meg. Han er * en meg * og ein grei mann. Han er *. Det vert AI da eg er gift. Det er dyrt dette da det kostar meg 10.000 - 15.000 å få barn. Det er pga alderen eg ikkje får hjelp av klinikker. Det vert gjort heime og eg gleder meg. Det er no 7 veker til me skal prøve i 7 dager :strix:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Domenic

Å ordne ting privat kan være et greit alternativ. Det er faktisk mulig å ordne det privat uten å måtte ha sex.

Share this post


Link to post
Share on other sites
vhebmaster

Det med donor er ikke vanskelig.  Når man vet at mannen ikkje kan få / lage barn.  Så er det bare og få en som er villig til å hjelpe.

Han finnes på internet osv.  Det som er viktig at hun må vite når hun har eggløsning.  Man må snakke sammen, så alle er enige. Gjerne bilde av den som kommer på besøk.  Han bør være blodgiver, eller ha annen dokumentasjon på han er frisk.  Jo større penis, gir et best resultat.  Liten penis, da blir det som regel bare jente, da de seller er ikke så sterke svømme.  Mannen må være med. kysse fruen på munnen osv.   Dette går greit.   Ikke noe betaling, ingen telefonumer.  Alle 3 blir lykkelige.  Jeg vet hva jeg snakker om har prøvd.....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Domenic

Dette hørtes ikke helt seriøst ut!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Donor123

hei jeg er privat donor, gutt 35 år 180 høy , har alt av attester, er diskre og leverer til avtalt sted/møte . min e-post er [email protected]  bare ta kontakt om spørsmål og selvfølgelig er alt gratis, holder til i Akershus og omheng.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...