Høstduft Skrevet 28. februar 2017 #1 Skrevet 28. februar 2017 Både ipad og iphone er nå fulle og jeg har abbonert på 50 gb icloudlagring. Men jeg skjønner likevel ikke hvordan jeg skal frigjøre plass på enhetene mine... Jeg har krysset av for sikkerhetskopiering av bilder, og bildene blir lagret i skyen når jeg har tilgang til wifi. Men må jeg slette bildene og videoene i bildestrømmen min eller albumene mine manuelt? Eller skal jeg ikke slette de? Og hvor går jeg for å se bildene som er lagret i skyen? Håper noen har god greie på dette og kan ta seg tid til å forklare meg, for jeg skjønner ingenting av dette nå.
Lessismore Skrevet 28. februar 2017 #2 Skrevet 28. februar 2017 Henger meg på denne, skjønner ingenting jeg heller. Jeg har i allefall opplevd at når jeg sletter bildene i bildestrømmen (Albumer - Alle bilder) så forsvinner de fra skyen også. Hva er da vitsen med en sky? Poenget mitt da jeg kjøpte ekstra plass i skyen var jo å få frigjort plass på ipad/iPhonen. Så jeg følger denne tråden, og håper noen kan hjelpe.
Høstduft Skrevet 28. februar 2017 Forfatter #3 Skrevet 28. februar 2017 Men hvor går du for å se innholdet i skyen? Jeg har ikke engang skjønt det jeg...
Miss Chocolate Skrevet 28. februar 2017 #4 Skrevet 28. februar 2017 Jeg skjønner ingenting av iCloud (kun genialt hvis man får ny tlf..) og har kjøpt jottacloud istedet. Da ligger alle bildene på jottaclouds nettsider og jeg kan slette fra tlf. Kan også bruke jottacloud fra PC/Mac. Helt genialt enkelt.
Anonym bruker Skrevet 1. mars 2017 #7 Skrevet 1. mars 2017 Henger meg på denne. Syns det er krøkkete. Anonymous poster hash: af3f0...017
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå