Anonym bruker Skrevet 22. februar 2017 #1 Skrevet 22. februar 2017 Jeg har lyst å rydde opp i venene mine på face. Men ikke nødvendigvis slette. Jeg har sluttet følge noen, men kan godt tenke meg at de ikke ser hva jeg legger ut. Jeg vet jeg kan legge folk i egene grupper men hvordan? Anonymous poster hash: 8133f...659
Miss Chocolate Skrevet 23. februar 2017 #2 Skrevet 23. februar 2017 Vennelister på venstre side - trykk på en liste og så "administrer liste"; feks "bekjente" Så velger du inne på "hvem skal se dette": venner unntatt bekjente
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå