Anonym bruker Skrevet 18. januar 2017 #1 Skrevet 18. januar 2017 Må man bekrefte for å legge ut, eller legger den ut automatisk når man trykker inn knappen? Har kommet bort i med en feiltakelse, en sensitiv samtale, og den må for all del ikke ut. Er det den som ligger på ventende innlegg? Tør ikke gå inn der i fare for at den da blir lagt ut. HJELP! Tenkte å høre med dere her inne først. Anonymous poster hash: 4a0c3...f44
Anonym bruker Skrevet 18. januar 2017 #2 Skrevet 18. januar 2017 Er det forresten mulig å fjerne direktefilmfunksjonen? Anonymous poster hash: 4a0c3...f44
Anonym bruker Skrevet 18. januar 2017 #3 Skrevet 18. januar 2017 Hvis du bare har kommet borti knappen har det ikke skjedd noe. Du må i tillegg gi mikrofonen tilgang til telefonen din. Anonymous poster hash: 6e61b...871
Anonym bruker Skrevet 18. januar 2017 #4 Skrevet 18. januar 2017 Hvis du bare har kommet borti knappen har det ikke skjedd noe. Du må i tillegg gi mikrofonen tilgang til telefonen din. Anonymous poster hash: 6e61b...871 Så at det sto om jeg ville legge til tekst. Er det filmen som ligger klar på vis aktivitetslogg? Ser at det er 1 varsel der. Anonymous poster hash: 4a0c3...f44
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå