Gå til innhold

Dere som får til Toro brownies helt perfekt. Hvordan?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Bruker akkurat passe stor form. For det meste 26 cm springform. Min ovn steker til minste oppgitte tid.

 

Anonymous poster hash: 4f56a...6ad

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bruker smør eller margarin ikke olje, liten langpanne minst anbefalt steketid ikke varmluft, kun over og undervarme.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Minnieropptatt

Fortell nøyaktig hva dere gjør 😄

 

Anonymous poster hash: 18100...e4c

Hva er perfekt da? Min blir goood på smak, men vanskelig å skjære opp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Darwinia:-)

Må huske denne tråden. Mine blir alltid gode på smak men ser ut som et flykræsj.

 

Mitt tips er å sikte melis over. Det smaker godt og ser veldig lekkert ut.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har tilgode å smake gode torobrownies. Sjokoladekaken blir helt grei, men browniesen er en blek erstatning av vanlig, seig, digg brownies.

 

Anonymous poster hash: 998e7...5c8

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg har tilgode å smake gode torobrownies. Sjokoladekaken blir helt grei, men browniesen er en blek erstatning av vanlig, seig, digg brownies.

 

Anonymous poster hash: 998e7...5c8

Jeg har ennå tilgode å smake en så seig og god hjemmelaget brownie som den jeg lager med toro. Men jeg skulle gjerne ønske at jeg fikk det til... vil  du dele oppskriften din med meg? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ennå tilgode å smake en så seig og god hjemmelaget brownie som den jeg lager med toro. Men jeg skulle gjerne ønske at jeg fikk det til... vil du dele oppskriften din med meg?

Det er kanskje slik at det man er vandt til blir det man liker best. Jeg har smakt mange gode brownis på cafe. Skulle gjerne likt oppskriften på en del av disse også. Her er oppskriften som har fulgt meg siden mine egne barneselskap på 70-tallet, og som alltid er en hit. Passer til stor langpanne, og er best dagen etter når de har blitt skikkelig seige og gode. Bare pass på å pakke dem godt inn når de har avkjølt seg, så de ikke blir tørre.

 

200 g smør og

200 g mørk sjokolade

Smeltes i vannbad og avkjøles litt

 

4 egg

5,5 dl sukker

Blandes lett

Hell i sjokolade- og smørblandingen

 

4 dl hvetemel

1 ts bakepulver

1 ts salt

Siktes og blandes inn

 

Tilsett ca 150 g nøtter (gjerne valnøtter el pecan) om du vil. Ikke nødvendig

 

Stek midt i ovnen ca 30 min ved 150-175 grader, avh av ovn. Jeg bruker 160 grader på min.

 

Anonymous poster hash: 998e7...5c8

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er kanskje slik at det man er vandt til blir det man liker best. Jeg har smakt mange gode brownis på cafe. Skulle gjerne likt oppskriften på en del av disse også. Her er oppskriften som har fulgt meg siden mine egne barneselskap på 70-tallet, og som alltid er en hit. Passer til stor langpanne, og er best dagen etter når de har blitt skikkelig seige og gode. Bare pass på å pakke dem godt inn når de har avkjølt seg, så de ikke blir tørre.

 

200 g smør og

200 g mørk sjokolade

Smeltes i vannbad og avkjøles litt

 

4 egg

5,5 dl sukker

Blandes lett

Hell i sjokolade- og smørblandingen

 

4 dl hvetemel

1 ts bakepulver

1 ts salt

Siktes og blandes inn

 

Tilsett ca 150 g nøtter (gjerne valnøtter el pecan) om du vil. Ikke nødvendig

 

Stek midt i ovnen ca 30 min ved 150-175 grader, avh av ovn. Jeg bruker 160 grader på min.

 

Anonymous poster hash: 998e7...5c8

 

mmmmm tusen takk. denne har jeg troa på. skal prøves ved første mulighet :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

mmmmm tusen takk. denne har jeg troa på. skal prøves ved første mulighet :)

Den er i alle fall full av deilige kalorier😜 Håper du liker den😊

 

Anonymous poster hash: 998e7...5c8

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lager Toro brownies kanskje hver 3. uke -er jo supergod ;)

Bruker en dl kaldt vann fra springen, et økologisk egg og en dl flytende Melange. Blander dette og rører så inn pulvermixen. Har det i en liten langpanne (sånn type med bærelokk de selger over alt). Steker i 25 min på anbefalt varme (husker ikke nå om det er var over/undervarme eller varmluft) midt i ovnen. Det beste er å vente til kaken er HELT kald syntes jeg, aller helst lage den dagen før da den da blir "muschy" i hele og får et sprøtt lokk.

 

Anonymous poster hash: 8f61d...d84

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har oppskriften til jordbærpikenes brownies! Ingen slår den 😄😄

 

Anonymous poster hash: 85fcd...e47

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg steker den på minste tida.

 

Men syns de man lager fra bunnen av selv er mye bedre jeg. Min tips er og bytte ut halve mengden av sukkeret med brunt sukker. Det er med på at de blir skikkelige seige.

Minst mulig mel og masse god sjokolade av god kvalitet!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Darwinia:-)

Jeg har oppskriften til jordbærpikenes brownies! Ingen slår den

 

Anonymous poster hash: 85fcd...e47

Antar svaret er nei, men det skader ikke å prøve: Vil du dele oppskriften? På PM? Jeg lover å ikke sladre! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Antar svaret er nei, men det skader ikke å prøve: Vil du dele oppskriften? På PM? Jeg lover å ikke sladre!

Ikke meg du spør, men du finner den lett på Google :)

 

Anonymous poster hash: 998e7...5c8

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min erfaring er at jeg alltid må ta den ut etter anbefalt steketid, når den da blir kjølig er den perfekt - hver gang jeg blir fristet til å la den stå litt lenger fordi den ser rå ut, vel - knekkebrød. Bruker lita langpanne og drar ikke røra utover. Kutter heller ujevne kanter når den er ferdig

 

Anonymous poster hash: 9ba27...305

Lenke til kommentar
Del på andre sider

prøv denne:

 

http://monicacsango.blogg.no/1390821808_beste_brownie_i_byen_.html

 

den er sinnsykt god på smak, Toro smaker papp og halvfabrikat. lag noe skikeklig. jeg smelter smør og sjokolade i kjelen og blander deretter alle ingredienser sammen i samme kjele, så slipper jeg mer oppvask.

 

mmmmmm serveres med feks is og jordbær.. mmmmm



Anonymous poster hash: 5fc49...387
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Antar svaret er nei, men det skader ikke å prøve: Vil du dele oppskriften? På PM? Jeg lover å ikke sladre!

 

Den som er på Google er ikke den samme som de faktisk bruker :)

Jeg skal sende den på pm til deg litt senere i kveld :)

Men den må absolutt ikke gis videre :)

 

 

Anonymous poster hash: 85fcd...e47

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den som er på Google er ikke den samme som de faktisk bruker :)

Jeg skal sende den på pm til deg litt senere i kveld :)

Men den må absolutt ikke gis videre :)

 

 

Anonymous poster hash: 85fcd...e47

...til meg og? 😇

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den som er på Google er ikke den samme som de faktisk bruker :)

Jeg skal sende den på pm til deg litt senere i kveld :)

Men den må absolutt ikke gis videre :)

 

 

Anonymous poster hash: 85fcd...e47

 

Ikke den de selv har lagt up på facebooksiden sin heller? For den smaker helt likt såvidt jeg kunne kjenne.

 

Anonymous poster hash: 998e7...5c8

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Darwinia:-)

Den som er på Google er ikke den samme som de faktisk bruker :)

Jeg skal sende den på pm til deg litt senere i kveld :)

Men den må absolutt ikke gis videre :)

 

 

Anonymous poster hash: 85fcd...e47

Jeg sverger😊

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Youtube Laura in the kitchen. DA snakker vi brownies da :D

 

Anonymous poster hash: 1e015...dde

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...