Anonym bruker Skrevet 8. mai 2016 #1 Skrevet 8. mai 2016 Hvem kan se det jeg gjør? Jeg tror jeg har alt på venners venner. Når jeg legger ut noe er det bare mine venner som ser det? Men hvis noen liker eller deler så kan mine venners venner se det, men det stopper der? Dvs de kan ikke like/dele det til sine venner igjen? Hvis jeg liker noe, ser alle mine venner det? Alltid? Også hvis jeg liker noe som andre har skrevet på min tidslinje? Anonymous poster hash: 3fd21...faf
Anonym bruker Skrevet 10. mai 2016 #3 Skrevet 10. mai 2016 Ingen som kan dette? Anonymous poster hash: 3fd21...faf
Anonym bruker Skrevet 10. mai 2016 #4 Skrevet 10. mai 2016 Jeg vet ikke, men skulle gjerne vist det. Det burde finnes en bruksanvisning et sted. Anonymous poster hash: da057...e0b
Anonym bruker Skrevet 10. mai 2016 #5 Skrevet 10. mai 2016 Ved siden av publiser er det en klode eller noe, trykker du der, kan du velge mellom deg, venner, og venners venner.. Så da kan du begrense det litt. Venners venner kan se at venner har likt det, men de kan ikke like det, kommentere eller dele det, om du har på kun venner. Anonymous poster hash: c0174...063
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå