Anonym bruker Skrevet 8. mars 2016 #1 Skrevet 8. mars 2016 Har en skinkestek jeg tenker å steke i morgen. Ha til middag, for skulle i utgangspunktet slutte litt tidligere på jobb i morra. Men det blir det ikke noe av allikevel... Så jeg tenkte at det kanskje gikk an å langtidssteke den i ovnen, mens jeg er på jobb? På lav varme? Noen som har gjort det før? Tar gjerne imot tips... Eneste jeg vegrer meg for er å la ovnen stå på mens jeg er på jobb... Anonymous poster hash: dd4bc...210
Anonym bruker Skrevet 8. mars 2016 #2 Skrevet 8. mars 2016 Bruner i panne og steker på 70 grader i 6-8 timer. Anonymous poster hash: e800f...bb5
Anonym bruker Skrevet 8. mars 2016 #3 Skrevet 8. mars 2016 Gnir den inn med masse alround krydder. Inn i stekepose og klipp hull på tuppen som må pwke oppover så ikke veske renner ut. I stekeovnen på 80 grader fra ca. Kl. 22 til 17 dagen etter. Bruker sjyen til kraft i brunsaus. Anonymous poster hash: 864c7...53e
Anonym bruker Skrevet 8. mars 2016 #4 Skrevet 8. mars 2016 Lar dere stekeovnen stå på når dere ikke er hjemme? Hmmm, er kanskje meg som er litt pinglete Anonymous poster hash: 6f35b...278
Anonym bruker Skrevet 8. mars 2016 #5 Skrevet 8. mars 2016 Lar dere stekeovnen stå på når dere ikke er hjemme? Hmmm, er kanskje meg som er litt pinglete Anonymous poster hash: 6f35b...278 Har alltid lagd det i helg og da wr vi jo stort sett hjemme. Men kan godt være ute noen timer mens stek og stekeovn er alene. Anonymous poster hash: 864c7...53e
Anonym bruker Skrevet 8. mars 2016 #6 Skrevet 8. mars 2016 Gnir den inn med masse alround krydder. Inn i stekepose og klipp hull på tuppen som må pwke oppover så ikke veske renner ut. I stekeovnen på 80 grader fra ca. Kl. 22 til 17 dagen etter. Bruker sjyen til kraft i brunsaus. Anonymous poster hash: 864c7...53e 80 grader til skinkestek!? Første bud ved langtidsstekibg er at ovnens varme ikke er høyere enn ønsket kjernetemperatur. Og 80 grader kjernetemperatur på svin er ihjelsstekt kjøtt.. Anonymous poster hash: e800f...bb5
Anonym bruker Skrevet 8. mars 2016 #7 Skrevet 8. mars 2016 Gnir den inn med masse alround krydder. Inn i stekepose og klipp hull på tuppen som må pwke oppover så ikke veske renner ut. I stekeovnen på 80 grader fra ca. Kl. 22 til 17 dagen etter. Bruker sjyen til kraft i brunsaus. Anonymous poster hash: 864c7...53e 80 grader til skinkestek!?Første bud ved langtidsstekibg er at ovnens varme ikke er høyere enn ønsket kjernetemperatur. Og 80 grader kjernetemperatur på svin er ihjelsstekt kjøtt.. Anonymous poster hash: e800f...bb5 Blir så godt atte 😊 Anonymous poster hash: 864c7...53e
Anonym bruker Skrevet 8. mars 2016 #8 Skrevet 8. mars 2016 Takk for tips 😊 Får se om jeg tør å la ovnen stå på mens jeg er på jobb... HI Anonymous poster hash: dd4bc...210
Anonym bruker Skrevet 8. mars 2016 #9 Skrevet 8. mars 2016 Bruker dere varmluft eller over og under varme når dere steker på den måten? Lyst til å prøve selv en helg. Anonymous poster hash: cec3d...96c
Anonym bruker Skrevet 8. mars 2016 #10 Skrevet 8. mars 2016 Bruker dere varmluft eller over og under varme når dere steker på den måten? Lyst til å prøve selv en helg. Anonymous poster hash: cec3d...96c
Anonym bruker Skrevet 8. mars 2016 #11 Skrevet 8. mars 2016 Bruker dere varmluft eller over og under varme når dere steker på den måten? Lyst til å prøve selv en helg. Anonymous poster hash: cec3d...96c Over og under bruker jeg. Anonymous poster hash: 864c7...53e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå