Jump to content
Anonym bruker

Blødninger uke 6, SA?

Recommended Posts

Anonym bruker

Hei!

Jeg har et barn fra før som er litt over året, prøver nå på nummer to. I første svangerskap hadde jeg ingen blødninger og alt gikk greit. Denne gangen hadde jeg en blødning rundt forventet mens, noe jeg har lest at er normalt. Men så oppdaget jeg i dag at jeg nå igjen blør. Har blødd siden i dag tidlig, som en liten mensblødning, men uten smerter. Har hatt en SA for mange år siden, da hadde jeg veldige smerter (men mulig jeg var litt lengre på vei da, vet ikke). Jeg er nå i min 6 uke, i dag 5+2. Er bekymret, er det noe vits å bestille en privat UL og vil man evt kunne se noe så tidlig?

 

Noen som har erfaringer? Kan det fortsatt gå bra, eller er det bare å forberede seg på en kommende spontanabort?Anonymous poster hash: d6299...644

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Lykke - mamma til 3

Jeg hadde en SA i uke 11 mellom de 2 eldste, og med nr 2 blødde jeg i uke 8 og 11, og det gikk bra. I år hadde jeg enda en SA i uke 11, ble så gravid igjen etter en mens, og blødde jevnlig både rosa, rødt og brunt fra jeg var 5+5 og til jeg var ca 11 uker på vei. Alle UL og undersøkelser viste at alt var fint med babyen, jeg mistet muligens en tvilling rundt uke 9 (så en fostersekk med foster i, og en tom, i uke 9) Jeg mistet den spiren også da, men det var ikke pga blødningene, men fordi vannet gikk allerde i uke 16, og det er nå heldigvis ikke så vanlig. Poenget er at det kan gå bra til tross for blødninger! Ring legen din og spør der om de enten kan ta UL eller måle HCG-økningen ved hjelp av blodprøver. Lykke til!

Share this post


Link to post
Share on other sites
keisermamma1

Få HCG prøver med engang <3 De må tas over 2 dager , så det føles lenge å vente. 

Blødninger er skummelt, men her så da at gammelt blod var ikke så ille, nytt blod likte de ikke like godt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...